OSJEČKA PIVOVARA I JAKO

Cibalia pred početak prvenstva potpisala sponzorske ugovore

Foto: Arhivska fotografija
Cibalia pred početak prvenstva potpisala sponzorske ugovore
23.07.2011.
u 16:03
Pred sam početak prvenstva predsjednik HNK Cibalia Petar Šimić potpisao je sa predstavnicima Osječke pivovare i tvrtke sportskom opremom Jako, Ivanom Panak i Gordanom Plavićem, sponzorske ugovore za narednu godinu.
Pogledaj originalni članak

Šimić je istaknuo zadovoljstvo potpisanim sponzorskim ugovorima sa tvrtkama koje su Cibaliju prepoznale kao brend istočne Hrvatske. Vinkovački prvoligaš u prvom kolu HNL-a danas ugošćuje momčad Splita inače jedne od rijetkih momčadi u Hrvatskoj koje sa Cibalijom zadnjih godina imaju pozitivan rezultat.

Trener vinkovčana Stanko Mršić ukazao je snagu Splita koji je zadržao momčad i u ljetnom prijelaznom roku je dodatno pojačao a koja je svoju snagu dokazala i u kvalifikacijama za Ligu Europe.

– To je momčad koja je od četvrtoligaša došla u mogućnost da igra europske utakmice. Oni su i klub koji maksimalno uvažavamo jer ne samo da su zadržali momčad na okupu nego su se i dodatno pojačali. Za nas je ova utakmica jako važna s obzirom da je važan start u prvenstvo. S maksimalnim oprezom pokušat ćemo doći do tri boda u utakmici protiv jako nezgodnog protivnika - rekao je Mršić.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.