CIBALIA - INTER 2:0

Cibalia lako s Interom, Delač obranio 11-erac

Foto: Krunoslav Petric/PIXSELL
Cibalia lako s Interom, Delač obranio 11-erac
27.02.2010.
u 17:12
Utakmicu je obilježila rastrzana igra obiju momčadi u kojoj su domaći igrači bili mnogo bolji, no ipak su Vinkovčani upisali domaću pobjedu.
Pogledaj originalni članak

U utakmicu s Interom Cibalia je ušla s ciljem da zabilježi pobjedu i nova tri boda za ostanak u utrci za europska natjecanja. Dodatni motiv domaćim igračima bila je činjenica da su jesenas upravo u Zaprešiću zabilježili jedan od dva poraza u prvome dijelu prvenstva.

– Uvijek je teže sačuvati nego osvojiti. Mi smo jesenas odigrali vrlo dobro i zasluženo zauzeli drugo mjesto. Sada ćemo mnogim momčadima biti trn u oku i trenutačnu poziciju bit će mnogo teže sačuvati. Moji igrači sada moraju pokazati kvalitetu i želju – rekao je trener Cibalije Stanko Mršić.

Vinkovčani su utakmicu započeli silovito, tako da su već u 4. minuti poveli golom Jurića. Vratar gostiju Matej Delač u 15. minuti obranio je kazneni udarac kapetanu domaćih Tomislavu Pavličiću koji je možda već tada propustio riješiti sve dvojbe oko pobjednika. Pavličić se suigračima i gledateljima ipak odužio kada je u 53. minuti postigao zgoditak za 2:0.

Utakmicu je obilježila rastrzana igra obiju momčadi u kojoj su domaći igrači bili mnogo bolji. Gosti su pokušavali igrati, ali su njihove najozbiljnije prijetnje dolazile poslije prekida. Bilo je mnogo pogrešaka na obje strane, na što je u najavi utakmice i upozoravao trener Mršić jer zadnja dva tjedna zbog loših terena nisu mogli trenirati.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.