Teški trenuci

Popularna tenisačica opisala svoju dramu: 'Život mi se srušio u jednoj sekundi!'

Foto: Press Association/Pixsell
Caroline Wozniacki
Foto: Reuters/Pixsell
Caroline Wozniacki (1)
Foto: 'PA WirePress Association/Pixsell'
'Slovakia\'s Dominika Cibulkova in action against Denmark\'s Caroline Wozniacki during day seven of the 2011 Wimbledon Championships at the All England Lawn Tennis and Croquet Club, Wimbledon. Photo:
Foto: Press Association/PIXSELL
Caroline Wozniacki (1)
Foto: Printscreen Youtube
Caroline Wozniacki
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Caroline Wozniacki
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Caroline Wozniacki
26.03.2015.
u 14:00
– Imala sam sve do tog trenutka. Sjajnu karijeru, obitelj, bila sam pred udajom, sve je bilo odlično. Ništa nije bilo protiv mene...
Pogledaj originalni članak

Caroline Wozniacki, poznata tenisačica, prije godinu dana objavila je da je prekinula dugogodišnju vezu s Roryjem Mcilroyem, igračem golfa, a sada je prvi put progovorila o tim za nju teškim trenucima. Do toga trenutka bilo joj je sjajno u životu, bila je jedna od najboljih igračica svijeta, držala je i prvu poziciju na WTA ljestvici, a u vezi su joj cvjetale ruže. Bila je popularna i izvan terena, izlazila je na naslovnicama najpoznatijih svjetskih magazina, ona i Rory proglašeni su najbogatijim i jednim od najpopularnijih sportskih parova na svijetu. No, onda je došao prekid koji ju je uništio.

– Imala sve do tog trenutka. Sjajnu karijeru, obitelj, bila sam pred udajom, sve je bilo odlično. Ništa nije bilo protiv mene. Bila sam sretna, jako sretna – rekla je Wozniacki pa nastavila:

– Dogodi ti se nešto što ne očekuješ. I život ti se okrene doslovno u jednoj sekundi. Nisam znala koliko sam uistinu jaka do tog trenutka i koliko toga mogu podnijeti. To je osjećaj kao da ti je umro netko blizak.

Njezina ljubavna drama osjetila se i na sportskom planu, zaredala je s nekoliko lošijih nastupa, nije se mogla usredotočiti na tenis. No, uspjela se oporaviti i sada je na pravom putu. Trenutačno je opet u samom vrhu, peta je na WTA ljestvici.

– Moraš kroz sve proći sam. I ta situacija mnogo me naučila. Mislim da sam itekako odrasla u tako kratkom vremenu. Također sam shvatila tko je stvarno uz mene, a tko je uz mene samo kad je sve O. K.

>>Caroline Wozniacki se u izazovnom bikiniju fotografirala za poznati časopis

>>Seks-skandal u Italiji: Igrač Milana prevario zaručnicu s miss Ekvadora

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

LI
liliZG
15:22 26.03.2015.

ajme, koja drama, a mislila da je u najmanju ruku preboljela neku neizlječivu bolest, a kad ono, razišli se cura i dečko,....joj vi VL baš volite senzacionalističke naslove, danas posebno...

ĆA
ćaćaća
17:31 26.03.2015.

ima ona namiritelja ne bojim se ja...

CA
Cafa
15:36 27.03.2015.

I onda se ti kladi na ženski tenis.