TEŠKI DANI ZA BRANIČA

Capello: Terry neće biti kapetan dok sam ja izbornik!

Foto: AFP
Capello: Terry neće biti kapetan dok sam ja izbornik!
28.02.2010.
u 14:24
Trostruko je poniženje u subotu doživio kapetan Chelseajevih nogometaša John Terry: odigrao je slabo u 4:2 domaćem porazu od Manchester Cityja, Wayne Bridge odbio je njegovu ruku, a otresao se na njega i izbornik Fabio Capello.
Pogledaj originalni članak

Objavljujući listu kandidata za prijateljski dvoboj s Egiptom na Wembleyju sljedeće srijede, izbornik engleske reprezentacije Fabio Capello kazao je da nikad do kraja neće oprostiti Terryju skandal koji je na nacionalnu momčad stoper navukao seks-aferom s bivšom nevjenčanom suprugom i majkom djeteta Waynea Bridgea, Vanessom Perroncel.

- Dok sam ja izbornik Engleske, John Terry neće biti kapetan moje momčadi. Od svojeg kapetana očekujem odgovorno ponašanje, posebice prema djeci i prema navijačima. To što sada govorim vama rekao sam već i njemu - objasnio je 63-godišnji Talijan. 

Spomenuta je afera osiromašila Capella za jednu opciju viška na mjestu lijevoga bočnog braniča. Bridge je zbog Terryja odbio nastupati u reprezentaciji.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.