TANKI ŽIVCI

Cantona predvodi 'luđake', a pogledajte tko se nalazi iza njega

Foto: Youtube/Screenshot
Cantona predvodi 'luđake', a pogledajte tko se nalazi iza njega
27.01.2015.
u 00:01
Kieron Dyer i Lee Bowyer igrali su 2005. godine za Newcastle United i zapanjili sve međusobnom tučnjavom usred utakmice!
Pogledaj originalni članak

Erica Cantona izveo je najpoznatiji udarac u svijetu nogometa, ali on nije izveden na travnjaku već van njega. Prije dvadeset godina "kung-fu" udarcem je prizemljio navijača Crystal Palacea jer mu je bilo dosta uvreda koje je slušao s njegove strane. No daleko od toga da je to jedini incident koji se pamti.

Primjerice, Kieron Dyer i Lee Bowyer igrali su 2005. godine za Newcastle United i zapanjili sve međusobnom tučnjavom usred utakmice! Njihova momčad gubila je 3:0 od Aston Ville, a njih dvojica su se potukli nasred terena.

Tučnjavu suigrača na koncu su morali razdvajati igrači protivničke momčadi, a sudac ih je obojicu isključio. Ispričali su se menadžeru, ali obojica su uskoro napustili Newcastle.

Ostale ludosti nogometaša pogledajte na Goal.com.

>> Cantona: Navijača sam trebao udariti još jače!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.