UVJERLJIVA POBJEDA

Čačić se našalio: Mislim da je igračima drago što me neće vidjeti tri tjedna

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Čačić se našalio: Mislim da je igračima drago što me neće vidjeti tri tjedna
06.11.2022.
u 19:55
- Jako sam zadovoljan načinom na koji smo ušli u utakmicu. Ozbiljno, mobilno, motivirano i angažirano. Napravili smo dosta dobrih stvari, a posebno to naglašavam jer nije lako igrati protiv protivnika za kojeg smo znali da su dosta desetkovani, a mi smo izašli iz Europe - rekao je Dinamov trener nakon utakmice
Pogledaj originalni članak

Dinamo je uspješno apsolvirao posljednju utakmicu u Maksimiru prije zimske pauze pobijedivši u 16. HNL kolu Šibenik s uvjerljivih 3:0.

Nakon takve predstave iznimno je zadovoljan bio trener hrvatskog prvaka, Ante Čačić

- Jako sam zadovoljan načinom na koji smo ušli u utakmicu. Ozbiljno, mobilno, motivirano i angažirano. Napravili smo dosta dobrih stvari, a posebno to naglašavam jer nije lako igrati protiv protivnika za kojeg smo znali da su dosta desetkovani, a mi smo izašli iz Europe - rekao je Dinamov trener nakon utakmice.

- Riješili smo sve u prvom poluvremenu, a nakon trećega gola smo malo popustili. Imali smo kontrolu utakmice iako je Šibenik imao par situacija dobrih iz kojih je mogao ublažiti zasluženi poraz - kazao je Čačić, i nastavio:

- Ivanušec je odigrao jednu od boljih utakmica ove jeseni. Bio je vrlo angažiran bez lopte, u posjedu je imao brza rješenja i dolazio je u završnicu te dosta toga iskreirao. Petković dobar, rastrčan, bilo ga je u šesnaestercu, a posljedica toga bili su i prvi i treći gol. Bilo je jako dobrih i kvalitetnih izdanja naših igrača - ustvrdio je Čačić.

Za Dinamo je još ostala utakmica na Rujevici protiv Rijeke idućeg vikenda, a nakon toga slijedi iznimno duga pauza, no ne i za barem pet Dinamovih igrača koji će nastupati na nadolazećem Svjetskom prvenstvu. 

- Na širem popisu Hrvatske ih je šest, a tu je i Moharrami. Želio bih da idu svi na prvenstvo. Igrači sad imaju dva dana slobodno pa se vidimo tek u srijedu, a nakon toga je plan da ih ne vidim, a ni oni mene barem tri tjedna. Mislim da će se veseliti tome. Ovo nam je bila 29. utakmica ove sezone i za svaku pohvalu je način na koji su danas reagirali - zaključio je Ante Čačić.

EKSKLUZIVNI INTERVJU

Šef slovenskog nogometa otkriva Hrvatima kako se grade stadioni: 'Pogledajte navijače Hajduka, morate nešto poduzeti!'

'Dalo bi se puno toga uzeti. Pa svaki put kada pomladite reprezentaciju, to je fantastično. Imate sjajnog izbornika, kvalitetnih ljudi koji rade u nogometu... Koliko god kritizirali Zdravka Mamića, stvorio je klub iz kojeg se igrači prodaju za 15-20 milijuna eura. Uzeo bih taj način rada u klubu kao što je Dinamo. Htio bih da mi u Sloveniji po tom uzoru promijenimo poslovni model' kazao je Radenko Mijatović.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
07:07 07.11.2022.

Taj dementni pogled.

MI
Miko33
07:21 07.11.2022.

Pa dobro hoće li smijeniti tog Čačića više?

DU
Deleted user
09:25 07.11.2022.

Čačića treba umiroviti, a ponuditi mjesto trenera Zekiću ili nekom drugom ofenzivnom treneru. Ovaj smatra da je uspjeh igrat bunker u Ligi prvaka!! Hahaha ...............Ne treba Dinamu takav trener ako misli iću naprijed!