Plesni klub Lana osvojio devet odličja na SP-u

Bubimir osvojio jedno, a Pinokio tri zlata u Poreču

Foto: ''
Bubimir osvojio jedno, a Pinokio tri zlata u Poreču
24.05.2011.
u 22:03
Plesni klub Pinokio osvojio je u Poreču tri zlatne medalje - hip-hop formacija juniori, break-dance grupa juniori i akro-dance djeca
Pogledaj originalni članak

Plesni klub Lana sudjelovao je na svjetskom natjecanju u show danceu održanom u Poreču. Na natjecanju je sudjelovalo 4000 plesača iz 27 zemalja. Kao državni prvak u show danceu plesni klub Lana stekao je pravo sudjelovanja na tom natjecanju s 14 koreografija.

– Ukupno smo doputovali s 22 plesača. Konkurencija je bila iznimno jaka i nismo se nadali da ćemo osvojiti ukupno devet odličja – rekla je Lana Hukman, trenerica kluba.

Od devet medalja, najvrednija je zlatna koju je osvojila koreografija Bubimir u konkurenciji malih juniorskih grupa. U koreografiji su sudjelovali: Iva Hukman, Katarina Balog-Matak, Marta Dakić, Karla Franjić, Valentina Balog-Matak, Klara Krizmanić, Magdalena Antić i Katarina Galić.

Srebrne medalje osvojili su Lorena Eva Holik (džez, djeca solo), juniorska formacija Man, don't be angry i produkcija djeca i juniori – Kronike iz Narnije. Treće mjesto osvojili su Dora Pavlić i Lorena Eva Holik (djeca par), Iva Hukman (juniori solo), Katarina Balog-Matak (seniori solo), mala grupa, te Iva Hukman i Katarina Balog-Matak (juniori par).

Djevojke su u stankama natjecanja slobodno vrijeme provodile kupajući se u hotelskim bazenima, odlascima na razne zabave i družeći se s ostalim natjecateljima.

– Gledajući konkurenciju, dobili smo poticaj da budemo još bolji i još više treniramo. Shvatili smo da se svaki trud i muka u dvorani nagrađuju dobrim rezultatom. Sigurna sam da ćemo i dalje naporno trenirati – rekla je plesačica Iva Hukman.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.