HAJDUK BEZ EL

Brbić: Preživjet ćemo i ovaj poraz, život ide dalje

Foto: Tino Juric/PIXSELL
Brbić: Preživjet ćemo i ovaj poraz, život ide dalje
30.08.2014.
u 13:26
Već u nedjelju bijele očekuje nova teška utakmica, veliki hrvatski derbi protiv Dinama (19.00).
Pogledaj originalni članak

Poljudsko jutro nakon ispadanja od Dnipra ponudilo je mamurluk. Ne onaj alkoholni, to je osjećao samo Mladen Grdović kojeg je totalno pijanog policija izvela sa stadiona jer se poželio obračunati s nekim od članova Dniprove delegacije.

Tudor je bio svjestan

Ovaj Hajdukov mamurluk onaj je nekakav prazni, realni, životni... Toliko očekivanja, toliko nadanja, čudesna publika, više od 35 tisuća ljudi bilo je na stadionu. I opet ništa. Opet jedan gol. Toliko puta u Hajdukovoj povijesti žalilo se za tim jednim golom. Još od St. Etiennea, PSV-a, pa HSV-a, Valencije, Tottenhama, Rome... Uvijek ista priča. A to malo tako je puno. Igor Tudor nije očajavao. Svjestan je bio u svakom trenutku koliko je Dnipro bolji. Hajduk je stigao do tih posljednjih deset minuta s nadom u prolaz. Jedan gol... Sada bi se moglo raspravljati što bi bilo da je Tudor do kraja ostavio Kouassija i Sušića, igrače koji potezom mogu promijeniti ishod...

Hajduku poslije Dnipra ostaje spoznaja da na vratima ima velikana Lovru Kalinića, taj mladić još je jednom pokazao svoj reprezentativni kalibar. Niko Kovač gledao ga je iz svečane lože, Kalinić je obranama bacio rukavicu izazova Subašiću u utrci za kockasti broj jedan.

– Učinili smo sve što je u našoj moći, ali Dnipro je bolja momčad. Čini mi se da je Dnipro u rangu onog Intera koji je prije dvije godine protutnjao Poljudom. Mi ne možemo žaliti za propuštenom prilikom. Život ide dalje, okrećemo se sutrašnjici – kaže predsjednik uprave Marin Brbić.

Nije lako predsjedniku koji svaku kunu mora tri puta okrenuti prije nego što je potroši. Europska liga nudila je novac, nudila je miran život. A sada je Hajduk opet tamo gdje je bio i prije nego što je optimizam ponudio izlazak iz krize.

Hajduk živi vječno

– Ma preživjet ćemo, naravno da hoćemo. Hajduk je u ove 103 godine preživio i gore stvari, živjet će vječno – kaže Brbić.

A sutrašnjica nudi derbi s Dinamom. U Hajduku se nadaju da se neće ponoviti slika iz većine prošlih sezona kada su se još u kratkim rukavima oprostili od Europe i prvenstva Hrvatske.

>>Oproštaj od Europe: Hajduk na prepunom Poljudu nije uspio zabiti

>>Grdović: Dobio sam neku novčanu kaznu, ali najviše me pogodilo što ne smijem na Poljud

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

DR
dromba
14:18 30.08.2014.

Haha.. U Europu nećete nikad.. A sad borba za 3.mjesto u HNL-u..

Avatar maminjo
maminjo
15:26 30.08.2014.

List ne pametuj,Rijeka će biti prvak ili bilo ko drugi kad mogne uložiti u mmčad više, nego Dinamo,ta Mamićeva moć je priča za malu djecu

Avatar mlijeko
mlijeko
14:43 30.08.2014.

Nemojte veličati Dnjipro. Taj Dnjipro je lako izgubio od Kopenhagena a Bayer je tom Kopenhagenu uvalio 7 golova u 2 utakmice ....Morao je Hajduk pobjediti jer je bio bolji, naročito u prvoj utakmici u Kijvu, a i ne može se izvesti dva napadača i uvesti dva obrambena da rješe utakmicu. Zašto ne reći da je Tudor pretjerao u svojim eksperimentima i tako izbacio Hajduk. Jer da je Dnjipro takav kako pišu novinari ne bi strepio do zadnje sekunde....