Mađunarodni nogomet

Bradarić iz Cagliarija otišao u Al Ain, Bilić kreće po prvu pobjedu u Premiershipu

Bradarić iz Cagliarija otišao u Al Ain, Bilić kreće po prvu pobjedu u Premiershipu
26.10.2020.
u 08:12
Cagliari je na svom travnjaku u nedjelju pobijedio Crotone s 4:2, a Marko Rog odradio je za domaću momčad svih 90 minuta
Pogledaj originalni članak

Svojim novim transferom sve je pomalo iznenadio Filip Bradarić koji je iz talijanskog Cagliarija otišao u Al Ain iz Saudijske Arabije. Veznjak koji je s Hrvatskom osvojio srebrnu medalju 2018. na Svjetskom prvenstvu promijenio je treći klub u godinu dana.

Prvo je u jesenskom dijelu prošle sezone igrao za Hajduk, zatim je drugi dio sezone odradio u španjolskoj Celti iz Viga da bi se na kraju vratio u Cagliari.

Nakon Italije preselio je u Al Ain u kojemu će saudijski klub na kraju sezone imati mogućnost otkupa Bradarićeva ugovora.

Inače, Cagliari je na svom travnjaku u nedjelju pobijedio Crotone s 4:2, a Marko Rog odradio je za domaću momčad svih 90 minuta.

WBA Slavena Bilića danas od 18.30 sati sastaje se s Brightonom. Bilićevi momci u pet odigranih utakmica imaju tri poraza i dva remija, još uvijek čekaju prvu pobjedu.

U njemačkom prvenstvu nakon četiri vezana remija, do prve pobjede je napokon došao Wolfsburg protiv Arminije (2:1). I to bez Hrvata. Marin Pongračić se još oporavlja od mononukleoze i tek je počeo trenirati, dok je Josip Brekalo još zaražen koronavirusom.

U susretu 8. kola francuskog prvenstva Bordeaux je s 2:0 pobijedio Nimes. Toma Bašić je odigrao cijeli susret za domaći sastav. Lyon je na svom stadionu uvjerljivo svladao Monaco (4:1) našeg trenera Nike Kovača

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.