Veslački SP

Braća Sinković u finalu dvojca bez kormilara

14.09.2018.
u 09:12
U subotu (10.46 sati) će braća Sinković pokušati osvojiti naslov svjetskih prvaka u disciplini dvojac bez kormilara u kojoj imaju srebro s prošlogodišnjeg SP-a
Pogledaj originalni članak

Hrvatski veslači Martin i Valent Sinković plasirali su se u petak u finale dvojca bez kormilara na Svjetskom prvenstvu koje se održava u Plovdivu.

Braća Sinković su s vremenom 6:20.490 bili najbrži u svojoj skupini, ispred Francuza Valentina i Theophilea Onfroya (6:21.590) i Kanađana Meckenziea Coppa i Taylora Perryja (6:22.200) koji su također ostvarili plasman u finale.

Najbrže vrijeme finala imali su Rumunji Marius Vasile Cozmiuc i Ciprian Tudosa 6:20.370 iz druge polufinalne skupine. Plasman u finale iz te skupine ostvarili su još Španjolci Jaime Canalejo Pazos i Javier Garcia Orodenz (6:22.010) te Novozelanđani Thomas Murray i Michael Brake (6:22.200). 

Nakon godina potpune dominacije u dvojcu na pariće, braća Sinković će sutra pokušati osvojiti naslov svjetskih prvaka u disciplini dvojac bez kormilara u kojoj imaju srebro s prošlogodišnjeg SP-a, a ove su sezone osvojili zlato na prvoj postaji Svjetskoga kupa i na Europskom prvenstvu.

Finale je na rasporedu u subotu u 10.46 sati.

>> Pogledajte Hrgovićev ulazak u ring uz Thompsona koji je pjevao Geni, geni kameni

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

SL
spusti_loptu
11:15 14.09.2018.

Od srca im zeli apsolutni uspjeh u subotu. U svakom slucaju vjerujem da ce dati sve od sebe. Neka ih Bog i sreca prate.