PRVI PUT U POVIJESTI

Pogledajte ludo slavlje predsjednika Bournemoutha nakon što je klub izborio Premierligu

Foto: Printscreen Youtube
Jeff Mostyn
28.04.2015.
u 08:54
Bournemouth će plasmanom među elitu zaraditi oko 140 milijuna eura, dok je prije sedam godina bio na rubu bankrota.
Pogledaj originalni članak

FC Bournemouth prvi je put u 125-godišnjoj povijesti izborio Premierligu. Klub iz grada na jugu Engleske svladao je Bolton s 3:0 i tako osigurao drugo mjesto Championshipa koje vodi u elitni razred.

Izgleda da se tome najviše veselio predsjednik Jeff Mostyn čije su slavlje u svlačionici uhvatile kamere. Bournemouth će plasmanom u prvi razred zaraditi oko 140 milijuna eura, dok je prije sedam godina bio na rubu bankrota.

Najskuplji igrač je 23-godišnji napadač Callum Wilson koji je procijenjen na tri milijuna eura, a brani poljski veteran Artur Boruc. Bournemouth igra na stadionu koji prima 12 tisuća ljudi.

Nastup u Premierligi još je osigurao Watford, a tko će biti treći putnik odlučit će se između Middlesbrougha, Norwicha, Ipswicha, Derby Countyja, Bretforda i Wolverhamptona.

>> Beckenbauer: Klopp bi na klupi Bayerna mogao naslijediti Guardiolu

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ZG
zg223
11:42 28.04.2015.

140 m funti...i kaj je cudno da je covijek dosao u stanje delirija?osvojio je 3 eurojackpota od jednom..