Promašili sve

Borussia na nevjerojatan način izbacila Bayern iz Kupa nakon penala!

Foto: Reuters/PIXSELL
Bayern - Borussia
Foto: Reuters/PIXSELL
Bayern - Borussia
Foto: Reuters/PIXSELL
Bayern - Borussia
Foto: Reuters/PIXSELL
Bayern - Borussia
Foto: Reuters/PIXSELL
Bayern - Borussia
Foto: Reuters/PIXSELL
Bayern - Borussia
28.04.2015.
u 23:36
Jürgen Klopp na kraju je slavio još jedan ulazak u finale, gdje će igrati protiv pobjednika utakmice Bielefeld – Wolfsburg koja se igra sutra
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Borussije plasirali su se u finale njemačkog kupa. Večeras su u Münchenu pobijedili Bayern boljim izvođenjem jedanaesteraca, ukupni rezultat bio je 3:1!

Bayern je bolje otvorio utakmicu, bio opasniji i to mu se isplatilo u 30. minuti. Lewandowski je dobio loptu u prostor i prebacio vratara, ali je pogodio vratnicu. No, lopta mu se ponovno odbila i u drugom pokušaju bio je uspješniji. Iako je igrao protiv bivšeg kluba, proslavio je pogodak.

Borussia se dizala kako se bližio kraj utakmice i u 75. minuti izjednačio je Aubameyang. U produžetku su gosti ostali s igračem manje jer je Kampl dobio drugi žuti, ali uspjeli su doći do izvođenja kaznenih udaraca u kojima su bili s(p)retniji. Gundogan i Kehl bili su jedini strijelci, dok su svi Bayernovi izvođači promašili, i to na nevjerojatan način! Naime, prva dvojica izvođača (Lahm i Alonso) poskliznula su se prilikom izvođenja i pucali visoko iznad gola, Götzeu je vratar obranio, a Neuer je pogodio gredu!

Jürgen Klopp na kraju je slavio još jedan ulazak u finale, gdje će igrati protiv pobjednika utakmice Bielefeld – Wolfsburg koja se igra sutra.

>>Rakitić ponovno na klupi, Messi, Suarez i Neymar uništili Getafe

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

FN
fc-nuernberg
01:00 29.04.2015.

Da su tako na nekom drugom stadionu promašivali, Sammer bi se odmah javio i pljuvao po domačinu (da trava ne valja). A sada??? Neka dobro je to. Od njih se više nije moglo živjeti. Sad se bar malo Minhenska Šikerija spusti na zemlju. A za tjedan dana još Barcelona i onda je OK.

MU
muh
08:44 29.04.2015.

Najbolji je bil Slovenac Krampl.

Avatar Thompson_Janez
Thompson_Janez
09:11 29.04.2015.

Onaj Slovenac Kampl je malo jači idi ot!Ušao u igru kao zamjena i u kratkom vremenu zaradio dva žuta kartona i isključenje tako da je reporter na ARD-u konstatirao da to nije neznanje i nespretnost već kret enizam!