Stradao bedreni mišić

Borussia mjesec dana bez svog najboljeg strijelca

Foto: LEON KUEGELER/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Erling Haaland
Foto: Juergen Fromme/DPA/PIXSELL
Erling Haaland
03.12.2020.
u 12:12
Sa šest golova dijeli prvo mjesto strijelaca ovosezonske Lige prvaka zajedno sa Alvarom Moratom (Juventus) i Marcusom Rashfordom (Manchester United)
Pogledaj originalni članak

Najbolji strijelac Borussije Dortmund Erling Haaland (20) zbog ozljede bedrenoga mišića pauzirat će mjesec dana, objavio je klub. Norveški golgeter trebao bi se vratiti na teren nakon zimske pauze u Bundesligi, koja traje od 21. prosinca do 2. siječnja. 

Haaland zbog ozljede nije igrao u srijedu u Ligi prvaka protiv Lazija.

Susret je završio 1:11, a Borussia je ispunila cilj i osigurala je plasman u nokaut fazu Lige prvaka.

Haaland će zbog ozljede će propustiti susret zadnjeg kola grupne faze Lige prvaka protiv Zenita, te bundesligaške utakmice protiv Eintrachta iz Frankfurta, Stuttgarta, Werdera i Union Berlina.

Sa šest golova dijeli prvo mjesto strijelaca ovosezonske Lige prvaka zajedno sa Alvarom Moratom (Juventus) i Marcusom Rashfordom (Manchester United).  

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.