Novi izazov

Sin legendarnog vatrenog asa potpisao za Fenerbahče!

Foto: Facebook
Sin legendarnog vatrenog asa potpisao za Fenerbahče!
15.01.2018.
u 22:41
Bivši igrač Hajduka tako bi sljedeće dvije i pol godine trebao nositi dres ovog turskog velikana s kojim je već na pripremama u Antalyji
Pogledaj originalni članak

Boris Rapaić, sin našeg legendarnog vatrenog asa, u ponedjeljak je u poslijepodnevnim satima potpisao ugovor za Fenerbahče. Senzacionalna vijest snažno je odjeknula u turskim nogometnim krugovima, posebno kada se ima u vidu da je Miki tamo još uvijek prava ikona iako je odavno prestao igrati.

Bivši igrač Hajduka tako bi sljedeće dvije i pol godine trebao nositi dres ovog turskog velikana s kojim je već na pripremama u Antalyji. Za početak će Boris najvjerojatnije igrati za B-momčad budući da već nekoliko mjeseci nije u natjecateljskom ritmu.

Miki nije htio komentirati potpis svog sina, no jasno je kako je prezadovoljan. Ili točnije ponosan. Podsjetimo, Miki je u ovom turskom klubu igrao dvije godine (2000.-2002.). Nada se kako će se njegov sin vrlo brzo dokazati u Turskoj!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar koper
koper
22:50 15.01.2018.

Sjajno. Mali je uspio pobjeći od sramote i kontejnerastva.

Avatar Jug3
Jug3
22:59 15.01.2018.

Miki Rapaic.....jel on Srbin ili cetnik?