UFC prvak

Borilački svijet se klanja Miočiću: Na kakav samo način je završio borbu!

Foto: Marko Prpić/Pixsell
Stipe Miočić
Foto: Screenshot
Stipe Miočić
Foto: Fightsite.hr
Stipe Miočić i Daniel Cormier
18.08.2019.
u 08:21
'Čovječe! Završiti borbu protiv Cormiera s 20 udaraca u tijelo u 4. rundi nakon što tri runde gubiš. Stipe je apsolutna legenda', napisao je poznati podcaster Sean Sheehan
Pogledaj originalni članak

Stipe Miočić nokautom u četvrtoj rundi pobijedio je Daniela Cormiera i vratio UFC naslov. Američki borac hrvatskih korijena još jednom je pokazao kakvu silovitu snagu ima u rukama.

A i trebalo je sakupiti energiju nakon tri iscrpljujuće runde u kojima je dominirao Cormier. Nakon veličanstvenog trijumfa mnoge poznate osobe iz borilačkog svijeta pohvalili su našeg Stipu.

'Čovječe! Završiti borbu protiv Cormiera s 20 udaraca u tijelo u 4. rundi nakon što tri runde gubiš. Stipe je apsolutna legenda', napisao je poznati podcaster Sean Sheehan. 

'Impresivna borba za obojicu! Ponosan sam na diviziju i čestitam novom prvaku na pobjedi! Idemo ponoviti!', istaknuo je Frances Ngannou.

'Na kakav impresivan način je Stipe stigao do pobjede', javio se Jon Tuck.

'Nema dvojbe, Stipe ja najveći teškaški borac u povijesti. Nemam više ništa za dodati', podvukao je Jon Jones.

'Kakva borba, kakvo srce, kakav ratnik, kakav prvak! Bravo Stipe!', napisao je Cigano na svom Twitteru

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

SX
sudbina x
09:04 18.08.2019.

Hrvatski geni kod kojih nikada nema odustajanja...To je ujedno opomena onima koji imaju pretenzije na Hrvatski teritorij...Što bi oni dali da imaju takvog borca...

Avatar comparator
comparator
09:02 18.08.2019.

Koliko strepnje ,a vidiš da Stipe može bolje i efikasnije . Vidiš da Cormier pogađa Stipu u glavu i prljavim udarcima prstom u oko i pitaš se zašto ne upotrijebi pravu snagu protiv zdepastog nižeg ali boksački spremnog protivnika. Stipe nije koristio ni noge ,a mogao je . U jednom trenutku Stipe je bio uzdrman i kraj runde ga je spasio . Ali kad se je vratio krenuo je drugom taktikom koja je konačno donijela rezultat. Ta snaga i mudrost se je isplatila jednom veličanstvenom pobjedom nad protivnikom koji je nadmoćno vodio borbu do predzadnje runde. Bravooo Stipe Miočić ! Bravo Hrvati u Americi i ma gdje bili u svijetu !

KA
kajinx
09:12 18.08.2019.

Stipe na vrhu svijeta, a još uvijek radi kao vatrogasac. Svaka čast care!