OTPUŠTEN IZ BOLNICE

Borac otkrio šokantne detalje napada u kojem je ozlijeđen granatom!

Foto: Reuters/Pixsell
Alex Oliveira
Foto: Reuters/Pixsell
Alex Oliveira
26.12.2018.
u 08:10
On je u bolnici podvrgnut zahvatu kojim su krhotine uklonjene, nakon čega je otpušten. Imao je podosta sreće te neće imati trajnih posljedica.
Pogledaj originalni članak

Šokantne vijesti dolaze iz Brazila, gdje je UFC-ov borac Alex 'Cowboy' Oliveira doživio ozljede od krhotina ručne granate, kojom je napadnut. On je otpušten iz bolnice, nakon čega je ispričao što se zapravo dogodilo, piše Fightsite.hr.

30-godišnji Alex Oliveira (19-6-1, 9-4 UFC) jedan je od najaktivnijih UFC boraca u posljednje tri godine. Posljednji nastup imao je početkom ovog mjeseca, kada je poražen od Gunnara Nelsona, da bi nakon toga otišao na odmor u Brazil. Tamo se dogodio incident u kojem je ozlijeđen.

Naime, Oliveira, koji je odrastao u malom seoskom mjestu 80 kilometara od Rio de Janeira, otišao je kupiti auto gorivo za svoju majku. Tijekom vožnje primijetio je članove svoje obitelji u raspravi s grupom ljudi. Stao je da vidi što se događa, da bi sve završilo njegovim ozljedama. Gledajući na okolnosti, moglo je završiti puno gore. Oliveira je završio u bolnici, odakle je dao izjavu za lokalne medije.

Foto: Reuters/Pixsell
Alex Oliveira

- Jedan od ljudi uperio je pištolj prema glavi mog nećaka i onda je došlo do naguravanja. Imali su mačete, noževe i ručnu granatu. Odjednom je ta granata poletjela u mom smjeru. Eksplodirala je, a krhotine su me pogodile u nogu i stopalo - ispričao je Oliveira.

On je u bolnici podvrgnut zahvatu kojim su krhotine uklonjene, nakon čega je otpušten. Imao je podosta sreće te neće imati trajnih posljedica. Nakon otpuštanja iz bolnice, otišao je u policiju gdje je dao izjavu o tome što se dogodilo. Ipak, nije poznato zna li tko su bili napadači te zbog čega su ušli u okršaj s članovima njegove obitelji.

Oliveira je inače vrlo miran borac s kojim nikada nije bilo incidenata. Ipak, pričao je kako je kroz život na selu imao podosta burnu prošlost. Velika neimaština od njega je stvorila rodeo jahaća, odakle i dolazi njegov poznati nadimak, da bi tek nakon toga postao MMA borac. I to vrlo uspješan.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.