ŠARIĆ JOŠ NE IGRA

Booker sa zvukom sirene za pobjedu Sunsa protiv Dallasa

Foto: Kevin Jairaj/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Booker sa zvukom sirene za pobjedu Sunsa protiv Dallasa
02.02.2021.
u 09:59
Booker je završio dvoboj s 24 koša, a najbolji igrač Sunsa bio je Chris Paul s 34 poena, devet asistencija i devet skokova
Pogledaj originalni članak

Drugu uzastpnu pobjedu na gostovanju u Dallasu ostvarili su Phoenix Sunsi, a pobjedničku tricu za konačnih 109:108 ubacio je Devin Booker 1.5 sekundi prije kraja.

Booker je završio dvoboj s 24 koša, a najbolji igrač Sunsa bio je Chris Paul s 34 poena, devet asistencija i devet skokova. Dallas je predvodio Luka Dončić s 25 koševa i osam asistencija, ali Mavericksi su doživjeli šesti uzastopni poraz.

U momčadi Phoenixa još uvijek nema Darija Šarića koji je počeo trenirati nakon što je izašao iz Covid-19 protokola, ali nije otputovao s momčadi na seriju od tri gostovanja, koju će Sunsi završiti u četvrtak utakmicom u New Orleansu. Šarić je ove sezone već propustio 12 utakmica, a posljednju je odigrao 11. siječnja.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.