SUAREZ I RONALDO!

Bombe: Higuain ide kod Beckhama kako bi u Juveu ostavio prostora za Luisa Suareza

Foto: Reuters/Pixsell
Bombe: Higuain ide kod Beckhama kako bi u Juveu ostavio prostora za Luisa Suareza
02.09.2020.
u 13:48
Luis Suarez je u šest sezona u Barceloni postigao 198 golova, ali novi trener Barce Ronald Koeman poručio mu je da više ne računa na njega te da si potraži novi klub
Pogledaj originalni članak

Urugvajski napadač Luis Suarez (33) trebao bi karijeru nastaviti u Juventusu, s kojim je navodno već dogovorio uvjete prelaska, objavili su talijanski mediji.

Luis Suarez je u šest sezona u Barceloni postigao 198 golova, ali novi trener Barce Ronald Koeman poručio mu je da više ne računa na njega te da si potraži novi klub. 

No, problem je što Suarezu ugovor s Barcom ističe u lipnju sljedeće godine. Zbog toga Suarez želi otkupiti preostali dio ugovora kako bi u Juventus došao kao slobodan igrač, bez odštete. Pregovori s katalonskim klubom još traju, ali Suarez vjeruje da će se uspjeti dogovoriti.

Velika je konkurencija u Juventusovom napadu, pa će tako netko morati napustiti klub kako bi napravio mjesta za Suareza, u kadrovskom i financijskom smislu. Argentinski napadač Gonzalo Higuain (32) nakon tri sezone u provedene u Juventusu napušta torinski klub, ali i Italiju, objavio je njegov brat Nicolas, koji mu je i menadžer.

"Cijenimo što je novi trener Juvea Andrea Pirlo jasno rekao da više ne računa na Gonzala. Ima dosta ponuda iz Francuske, Engleske, Španjolske, Kine i SAD-a. No, dvije su stvari sigurne, Gonzalo odlazi iz Italije i nikada neće igrati za Boca Juniorse, jer je karijeru počeo u River Plati", kazao je Nicolas Higuain.

U talijanskim medijima je gotovo i potvđeno kako će Gonzalo Higuain mogao karijeru nastaviti u američkom Interu iz Miamija, čiji je suvlasnik David Beckham. Tako bi bio bliže svom starijem bratu Federicu Higuainu (35), koji igra za D.C. United.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.