Stigla ga pravda

Bombaš koji je napao dortmunsku momčad dobio 14 godina zatvora!

Foto: Reuters/Pixsell
Bombaš koji je napao dortmunsku momčad dobio 14 godina zatvora!
27.11.2018.
u 15:45
Napadač se nadao da će izazvati pad dionica kluba
Pogledaj originalni članak

Sergej W, muškarac koji je lani u travnju izveo bombaški napad na autobus dortmundske Borussije, osuđen je na 14 godina zatvora nakon suđenja koje je trajalo jedanaest mjeseci.

Nadao se da će izazvati pad dionica kluba, a putem interneta je kupio dionice u vrijednosti 78.000 eura, prenio je povod svojedobno list Bild.

Autobus je napao u trenutku dok su se nogometaši Borussije vozili prema stadionu na utakmicu četvrtfinala Lige prvaka protiv Monaca.

Pritom je ozlijeđen branič njemačke momčadi Španjolac Marc Bartra i jedan policajac.

Uhićen je tijekom policijske operacije pored grada Tuebbingena u jugozapadnoj pokrajini Baden-Wuerttemberg, a tijekom suđenja se branio da nikog nije htio povrijediti.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
17:24 27.11.2018.

Muslimanski imigrant? Ili bijeli krscanin?

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
20:05 27.11.2018.

bomba je bomba.

RO
rotuutor
18:10 27.11.2018.

Ante-Portas,Tupane lijepo pise da je lova u pitanje.Ako obozavas garave bombase,stavi im na raspolaganje kcer da se opuste.