Bez Mandže

Bologna napokon uspjela zaustaviti Juventusov veliki niz

Foto: Reuters/PIXSELL
Bologna napokon uspjela zaustaviti Juventusov veliki niz
19.02.2016.
u 22:57
U francuskoj ligi odigran je jedan susret, Bordeaux i Nica odigrali su 0:0, a istim rezultatom završio je ogled Frankfurta i HSV-a u njemačkom prvenstvu
Pogledaj originalni članak

Bologna je u 26. kolu talijanskog prvenstva uspjela prekinuti Juventusov niz od 15 pobjeda i odigrati s aktualnim prvakom 0:0. Bila je to čvrsta utakmica u kojoj su gosti dominirali, ali domaćin se uspješno branio i na kraju osvojio bod.

Trener stare dame Massimiliano Allegri uoči ove utakmice upozoravao je na njezinu važnost jer se, kako je sam rekao, na takvim utakmicama dobiva prvenstvo, ali njegova momčad nije uspjela pronaći put do mreže.

I jednoj i drugoj momčadi ovo je četvrti remi u sezoni, ali Juventus ima znatno više pobjeda pa se s 58 bodova nalazi na prvom mjestu. Međutim, već ovog vikenda Napoli, koji ima dva boda manje, bi se mogao vratiti na čelo ljestvice. Bologna se nalazi na desetom mjestu, ima 34 boda.

Juventus mora što prije zaboraviti ovaj susret i okrenuti se Ligi prvaka, jer ga već u utorak očekuje težak susret s Bayernom. Mario Mandžukić zbog ozljede nije konkurirao za sastav, ali je trener Allegri već najavio da bi se u subotu trebao vratiti treninzima te da će biti sprema za okršaj s bivšim klubom.

U francuskoj ligi odigran je jedan susret, Bordeaux i Nica odigrali su 0:0, a istim rezultatom završio je ogled Frankfurta i HSV-a u njemačkom prvenstvu. Jedine golove večeras u ligama petice vidjeli su Španjolci, Levante je pobijedio Getafe sa 3:0.

>>

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.