VELIKI PROBLEM

Bojan Krkić se teško ozlijedio, sezona je za njega gotova!

Foto: Reuters/PIXSELL
Bojan Krkić se teško ozlijedio, sezona je za njega gotova!
27.01.2015.
u 18:12
Zabio je gol za Stoke u utakmici 4. kola protiv Rochdalea, no na kraju se Mark Hughes, menadžer kluba, baš i nije radovao
Pogledaj originalni članak

Bojan Krkić ozlijedio je ligamente lijevog koljena i meniskus tijekom susreta FA kupa i čeka ga višemjesečno izbivanje s travnjaka.

Zabio je gol za Stoke u utakmici 4. kola protiv Rochdalea, no na kraju se Mark Hughes, menadžer kluba, baš i nije radovao 4:1 pobjedi u FA kupu. Jer poslije je saznao da će njegov napadač izbivati od šest do devet mjeseci.

Za Krkića je tako sezona gotova, a neizvjesno je hoće li preskočiti i početak iduće. Srpski nogometaš sa španjolskom putovnicom zabio je pet golova u zadnjih deset utakmica.

>> Krkić: Barcelonu sam napustio zbog Pepa Guardiole, nepošten je!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MA
mamunamegalo
18:07 29.01.2015.

zaboli me za pravoslavca