MORA MIROVATI

Dobra i loša vijest - Bogdanović lakše ozlijeđen, ali ne igra protiv Grčke

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Dobra i loša vijest - Bogdanović lakše ozlijeđen, ali ne igra protiv Grčke
06.09.2015.
u 12:48
Tijekom današnjeg dana obavit će se još jedan pregled, a dok se sve ne utvrdi u potpunosti, mora mirovati i boraviti u zamračenom prostoru.
Pogledaj originalni članak

Ozljeda Bojana Bogdanovića zasjenila je veliku pobjedu protiv Slovenije (80:73) na otvaranju Eurobasketa pred devet tisuća navijača u zagrebačkoj Areni, ali dobre su vijesti da bez najboljeg igrača ipak nismo ostali!

Barem što se prvenstva tiče jer protiv Grčke sigurno neće igrati. Preporuka je to liječnika, koji su obavili odmah nakon sinoćnje utakmice CT glave i zaključili da je riječ o lakšem potresu mozga.

Tijekom današnjeg dana obavit će se još jedan pregled, a dok se sve ne utvrdi u potpunosti, mora mirovati i boraviti u zamračenom prostoru. Stoga se ne zna hoće li biti u dvorani i boriti suigrače ili će biti pred malim ekranom, daleko od buke, svjetla, stresa...

Sve u svemu, odlična je vijest da Bogdanović nije izgubljen i da će se vrlo brzo oporaviti od neugodne ozljede, nastale nakon prekršaja Nebojše Joksimovića u petoj minuti treće četvrtine.

>> Startali smo pobjedom! Hrvatska u punoj Areni svladala Sloveniju

>> Bogdanović završio u bolnici, strahuje se da ima potres mozga!

>> Bojan Bogdanović je povraćao, liječnici su mu zabranili igrati

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

DI
Diosiario
13:24 06.09.2015.

Da sam ja izbornik ne bih tu ništa riskirao do završetka skupine. To bih čak pokušao pretvoriti u našu prednost, naviknuti ekipu da igra bez njega, a onda ga priključiti u Francuskoj gdje bi nam on donio još jedan novi i jači zamah. Bitno je da nije teži potres mozga, da nije veliko zlo, i ja uopće ne sumnjam u to da će biti pravi kad se vrati, jer to je ipak po meni, uz Šarića, naš najvažniji igrač.

CR
crodijaspora
13:03 06.09.2015.

Sve najbolje Bojane brz oporavak želim.Realno gledajući sa Bojanom imamo šanse za medalju bez njega šanse su nam nikakve.

AN
Antonijeee
13:37 06.09.2015.

Ma to je tvrdi Hercegovac.Sve za Hrvatsku bravooooo.Samo naprijed.