KOMENTATOR UTAKMICE

Blažička zasmetalo što neki sada govore o Bandiću, evo što im je poručio u prijenosu

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Mika Hakkinen
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Zagreb: Održan je panel "Nogomet nekad i sad iz različitih perspektiva"
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Utakmica Dinama i Slavena počela minutom šutnje za Milana Bandića
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Zagreb: Na Tomislavcu održano izvlačenje startnih brojeva ženske utrke
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
28.02.2021.
u 19:51
- Politički bleferi koji u životu nisu dobili nijedne izbore, bolje im je da šute - rekao je, između ostalog, Blažičko
Pogledaj originalni članak

Nedjeljna utakmica između Dinama i Slaven Belupa počela je minutom šutnje u spomen na preminuloga gradončenika Zagreba Milana Bandića, ujedno i počasnog predsjednika maksimirskog kluba.

Gledatelje je kroz prijenos vodio Ivica Blažičko, komentator Arene, koji je prozborio koju riječ o Bandiću, odnosno o člancima i izjavama koje je tijekom dana ugledao u medijima:

- Osobno Bandića pamtim kao susjeda s Peščenice, vladao je Zagrebom 20 godina. Počasni je predsjednik Dinama, a u medijskome prostoru se sada kotrljaju svakakve priče o njegovoj veličini i važnosti. Politički bleferi koji u životu nisu dobili nijedne izbore, bolje im je da šute. Pametniji su kad šute nego kad govore - rekao je Blažičko prije nego što se zakotrljala lopta.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 41

GE
genex
22:03 28.02.2021.

blažičko je potpuno u pravu i javno je to izrekao a ne kao ova internetska kanalizacija koja se skriva u bespućima interneta pljuje.to je dno dna, ljudski šljam koji do podne mrzi sebe a poslije podne cijeli svijet.

SN
SnSilvija
04:45 01.03.2021.

..o mrtvima samo najbolje-umro je najmoćniji čovjek u Hrvatskoj,,šest mandata na čelu glavnog grada govori za sebe

Avatar SMECHAR
SMECHAR
06:29 01.03.2021.

Tko plaća tog sportskog komentatora? Što je negov posao? Jel on politički komentator? Ako je plaćen za sportske prijenose neka onda radi posao za koji je plaćen a svoje osobno mišljenje zadrži za sebe. Da je sportska redakcija normalna drugi dan bi dobio nogom u tur i tražio si drugi posao pretili gospodin koji se nikada nikakavim sportom nije bavio u životu. To što je kao i Sandra uz njega govori da im je pogodovao. Za početak dotična je u stanu koji nije kupila, zaradila je dovoljno u životu od nagrada pa neka stan vrati gradu na raspolaganje. Isto bi mogli napraviti i ostali koje je kupio stanovima..