KADETSKI KUP

Blankin brat potopio Osječane!

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Blankin brat potopio Osječane!
22.05.2013.
u 22:53
Vlašić je zabio dva gola (10. i 45. minuta, drugi iz 11-erca), a u 34. minuti asistirao je Blaževiću.
Pogledaj originalni članak

U finalu hrvatskog kupa za kadete, mladi nogometaši Hajduka svladali su Osijek 4:0 (2:0). Najbolji igrač utakmice bio je "hajdukovac" Nikola Vlašić, brat naše sjajne skakačice uvis, Blanke!

Vlašić je zabio dva gola (10. i 45. minuta, drugi iz 11-erca), a u 34. minuti asistirao je Blaževiću. Četvrti je zgoditak za mlade Splićane postigao Balić (51.)

Medalje je "hajdukovcima", u poluvremenu seniorskog finala kupa, uručio Ivan Bedi, a pokal Ante Vučemilović.

Da Hajduku dan bude idealan, pobrinula se seinorska momčad. Oni su u finalu kupa s Lokomotivom odigrali 3:3 i nakon pobjede 2:1 iz prve utakmice osvojili trofej.

>> 'Kup je naš': Pogledajte slavlje Hajduka na Maksimiru

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr