ŠTO ĆE PUTIN REĆI?

Zbog ovoga su se Rusi osramotili na otvaranju Igara

Foto: Reuters (Ilustracija)
Ceremonija otvaranja Soči
08.02.2014.
u 11:17
Pahulje su se na kraju trebale rastvoriti i stvoriti pet olimpijskih krugova. A onda blamaža, otvorile su se samo četiri, dok je peta zakazala, i to baš onda koja predstavlja američki kontinent.
Pogledaj originalni članak

U petak su u Sočiju svečano otvorene 22. Zimske olimpijske igre. Bilo je to uistinu spektakularno otvaranje, međutim organizatorima se dogodio jedan veliki kiks.

Naime, nakon što su Rusi predstavili svoju zemlju, počele su padati umjetne pahulje. One su se na kraju trebale rastvoriti i stvoriti pet olimpijskih krugova. A onda blamaža, otvorile su se samo četiri, dok je peta zakazala, i to baš onda koja predstavlja američki kontinent.

 

Tako je u Rusija u svijet poslala sliku sa četiri olimpijska kruga, a kako se to svidjelo ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu, koji je u igre uložio 50 milijardi dolara, nije poznato.

>> Plamen upalili Rodnina i Tretjak! Kostelić ponio hrvatsku zastavu
>> Preumoran za ceremoniju?! Premijer zaspao na otvaranju ZOI-a u Sočiju

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 68

ME
merdevina
12:11 08.02.2014.

Na japanskim autima su pronađeni brojni elektronički nedostaci čak i na kočionom sustavu a rusi su napravili nezaboravnu priredbu koju maloumnici nazivaju sramotom. Pazite samo da vas rusi ne kupe za sitne peneze :)

RO
robyt
12:29 08.02.2014.

Dajte već jednom prestanite se izrugivati ,tipični hrvatski jal,oni su nešto napravili a mi

Avatar Prijavljeni
Prijavljeni
13:30 08.02.2014.

Uopce ne nisu osramotili. Kiks u tolikoj ceremoniji je moguc. Desio se i drugima samo je mozda bio manje vidljiv. A Rusija je u nadmasila samu sebe i sva otvorenja do sada. Posebno lijep, pametan i intrigatnan show. S prikazom svega sta Rusija zapravo je, a o bogatoj povijesti da ni ne govorimo!