I KLUBOVI I REPREZENTACIJE

Bjelorusi će svoje utakmice igraju na neutralnom terenu

Foto: Reuters/Pixsell
UEFA
Foto: Reuters/Pixsell
UEFA
03.03.2022.
u 16:09
Svjetsko upravljačko tijelo FIFA i UEFA već su suspendirale ruske reprezentacije i klubove iz međunarodnog nogometa do daljnjega zbog invazije
Pogledaj originalni članak

Bjeloruski klubovi i reprezentacija morat će sve svoje domaće utakmice u UEFA natjecanjima igrati na neutralnim terenima i to bez gledatelja, objavilo je u četvrtak upravno tijelo krovne europske nogometne organizacije.

"Izvršni odbor UEFA-e sastao se danas i odlučio da će svi bjeloruski klubovi i reprezentacije koje se natječu u UEFA-inim natjecanjima morati igrati svoje domaće utakmice na neutralnim mjestima, počevši od danas", stoji u priopćenju.

Nadalje, na utakmicama  u kojima bjeloruski timovi nastupaju kao domaćini neće biti gledatelja.

Svjetsko upravljačko tijelo FIFA i UEFA već su suspendirale ruske reprezentacije i klubove iz međunarodnog nogometa do daljnjega zbog invazije.

Ranije u četvrtak ruskim i bjeloruskim sportašima zabranjeno je sudjelovanje na Zimskim paraolimpijskim igrama u Pekingu.

VEČERNJI TV

Kotromanović: 'Hrvatska sada mora reagirati, Putin neće stati dok Dnjepar ne postane granica'

"Vlada treba pregledati robne zalihe, zalihe naftnih derivata i plina i svih onih sredstava i energenata namijenjenih funkcionalnom životu. Hrvatska treba biti spremna za izvanredan scenarij, za slučaj da Putin potpuno obustavi isporuku plina u Europu. Trebamo već gledati tko bi nam u tom smislu mogao biti alternativa. Isto tako, potrebno je detaljno pregledati sva skloništa u velikim gradovima i biti spreman ako situacija izmakne kontroli.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.