TEŠKE RIJEČI

Bjelica u novom napadu na bivši klub: 'Zbog Dinama prvenstvo nije regularno!'

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Bjelica u novom napadu na bivši klub: 'Zbog Dinama prvenstvo nije regularno!'
02.06.2021.
u 13:00
- Pa je li to moguće? Toga nigdje nema. Samo u Hrvatskoj!
Pogledaj originalni članak

Trener Osijeka Nenad Bjelica nije još uvijek potpuno oprostio vodstvu Dinama na onom rastanku, što često potvrđuje izjavama. Pokušao je "zapapriti" bivšem klubu kroz prvenstvo, ali njegova je momčad u konačnici ostala "kratkih rukava" i gledala plavima u leđa.

Ali, nakon cijele sezone, Bjelica je u razgovoru za Sportske novosti otkrio što smatra ključnim za Dinamovu titulu. I bez pardona izjavio da je prvenstvo neregularno!

- Dinamo je imao četiri igrača u Slavenu, četiri u Varaždinu, pet u Istri, jednog-dva u Gorici, jednog u Šibeniku… To ne može biti regularno. Htjeli mi to priznati ili ne. Ja ne znam tko normalan neće biti i nije za to da u svakom klubu bude po jedan igrač iz svakog kluba na posudbi - izjavio je pa dodao:

- Posudbe Dinama mi ne smetaju ako je to pravilno raspoređeno i ako je, primjerice, jedan igrač u jednom klubu. Mi imamo 10 igrača na posudbama; jednog u Šibeniku, jednog u Istri, trojicu u mađarskom Diosgyöru, jednog u Puskas Akademiji, jednog u Slobodi iz Tuzle i jednog u Zrinjskom. Ali, nemamo u Slaven Belupu i Rijeci po pet igrača, u Lokomotivi tri i u Varaždinu četiri! Hajde mi sad recite, da igraju Juventus – Milan ili Inter – Milan i da netko ima pet igrača ovog drugog na posudbi... Pa je li to moguće? Toga nigdje nema. Samo u Hrvatskoj!

Pojasnio je i što znači "korporacija" u napadima na Rijeku.

- Vidjeli ste što se događalo tijekom veljače u sudačkoj organizaciji. To je bila jasna kooperacija Dinama i Rijeke. To je bilo njihovo pravo, ne mješam se u to, ali tu je dotaknut Osijek.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

MO
Moskovija
13:15 02.06.2021.

kakav jadni kmečavac, buahahahhaha

Avatar Napiši mi usne tvoje
Napiši mi usne tvoje
13:07 02.06.2021.

Ali je bilo regularno kad je on bio trener...Kakvo licimjerje....Užas. Laki opet u elementu

IS
istina00
13:18 02.06.2021.

hahaha,kakav kmečavac..kako ga nije sram?? dinamo je igrao na 3 fronta dok je osijek samo HNL i opet nije uspio biti prvak iako je uložio silne milijune u momčad! da je zoki ostao do kraja, razlika bi bila 15 bodova!