Legenda

Bivši vodoinstalater postao uspješan poslovni čovjek! Ima carstvo vrijedno milijardu dolara

Foto: PA/Pixsell
Conor McGregor
Foto: PA/Pixsell
Conor McGregor
Foto: PA/Pixsell
Conor McGregor
Foto: PA/Pixsell
Conor McGregor
Foto: PA/Pixsell
Conor McGregor
14.06.2020.
u 19:13
Engleski mediji tvrde kako je McGregor prodajom viskija izgradio pravo carstvo. Njegov viski 'Proper 12' očito se sjajno prodaje, a procjenjuje se da je na tome dosad zaradio milijardu dolara
Pogledaj originalni članak

Conor McGregor nedavno je objavio kako se povlači i više neće ući u oktogon. No mnogi tvrdi kako je to još samo jedan marketinški trik poznatog irskog MMA borca.

U svojoj objavi McGregor je istaknuo kako u tome više ne nalazi motiv, jer mu borbe ništa novo neće donijeti. Šef UFC-a Dana White otkrio je pravi razlog McGregorove odluke.

>> Pogledajte susret Stipe iočića i Conora McGregora

- Njegov viski se prodaje fenomenalno. U posljednje vrijeme ruši rekorde i nema potrebe da novac zarađuje borbama - kaže Dana White.

Engleski mediji tvrde kako je McGregor prodajom viskija izgradio pravo carstvo. Njegov viski 'Proper 12' očito se sjajno prodaje, a procjenjuje se da je na tome dosad zaradio milijardu dolara.

Zbog pristupačne cijene i dobrog marketinga prodaja viskija ide odlično. Viski 'Proper 12' prodaje se od 2018. i u prvih šest mjeseci prodano je dva i pol milijuna boca.

Njegovo poslovno carstvo je ogromno, pa ne čudi njegova odluka. No svi ga predobro poznaju i stigne li mu neka primamljiva ponuka za borbu, teško da će je odbiti.

Zanimljivo. borbe u UFC-ovoj organizaciji donijele su mu zaradu od tek dva milijuna dolara, a od boksačkog meča protiv Floyda Mayweathera zaradio je 80 milijuna dolara!

Irska legenda počeo je kao vodoinstalater i maštao o slavi u svijetu slobodne borbe.

Svoje snove je ispunio i postao je jedan od najpopularnijih boraca. A osim što je sjajan borac, veliki je brbljavac, te zna odlično prodati priču.

Zato i ne čudi da je od vodoinstalatera postao uspješan poslovni čovjek.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
19:55 15.06.2020.

I crocop ce uc u biznis s kolegama iz SDP , proizvodit ce vazelin , sampon za kucne ljubimce , veganske kolacice i cepove za s....ak