'TU IMA SVEGA'

Bivši vatreni poslao oštru poruku: Zadavit ću sve koji to naprave!

Foto: Sinisa Hancic/PIXSELL
Vatreni
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Igor Tudor
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Igor Tudor
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Igor Tudor
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Igor Tudor
14.02.2020.
u 22:11
- Zadavit ću sve koji stave svoje interese ispred momčadi i Hajduka. Jako sam budan, ne samo ja, nego i Mario Stanić i Ivan Kepčija. Možda su se te stvari događale u prošlosti, ali više se neće događati – naglasio je Tudor.
Pogledaj originalni članak

Računajući i dvije posljednje utakmice iz 2014. godine, Igor Tudor ima četiri uzastopne pobjede na klupi Hajduka. Petu će tražiti danas u Koprivnici.

– Slaven je dobro organizirana momčad s trenerom koji mu je dao ideju. Visoko napadaju, gledao sam ih protiv Dinama i Rijeke, dobro su parirali. Porazi koje su imali nisu mjerilo njihove kvalitete. Bit će dobra utakmica – kazao je Tudor.

Pitali su ga o klanovima u Hajdukovoj svlačionici.

– To su gluposti. Normalno je da svaki menadžer i menadžerčić gura svoga, u tom svijetu ima svega i svačega. Svatko brani interese svog igrača. Prvi put kada vidim takvo nešto zadavit ću sve, figurativno rečeno. Zadavit ću sve koji stave svoje interese ispred momčadi i Hajduka. Jako sam budan, ne samo ja, nego i Mario Stanić i Ivan Kepčija. Možda su se te stvari događale u prošlosti, ali više se neće događati – naglasio je Tudor. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr