KAKO JE TO MOGUĆE?

Bivši trener Dinama pozitivan na koronavirus, a svi oko njega negativni!

Foto: Marko Prpić/PIXSELL
Bivši trener Dinama pozitivan na koronavirus, a svi oko njega negativni!
26.03.2021.
u 23:23
Bio je, kao i ostali, negativan na prethodna dva testiranja. Stoga nije poznato gdje se i kada zarazio.
Pogledaj originalni članak

Izbornik Bosne i Hercegovine te nekadašnji trener Dinama Ivajlo Petev pozitivan je na koronavirus, dok su svi njegovi nogometaši i članovi stručnog stožera dobili negativne rezultate po povratku iz Finske, s kojom je BiH odigrala 2:2 u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022.

Nije jasno kako Petev može biti pozitivan jer bio je, kao i ostali, negativan na prethodna dva testiranja. Stoga nije poznato gdje se i kada zarazio.

Bosna i Hercegovina u subotu igra prijateljski dvoboj sa Kostarikom, a 31. ožujka je očekuje dvoboj drugog kola kvalifikacija za SP 2022. protiv Francuske.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar Cro-Wolf
Cro-Wolf
06:29 27.03.2021.

Išao sam na testiranje i brzi test pokaže pozitivan nalaz, a drugi koji sam napravio sutradan i čekao rezultat 2 dana pokazao negativan nalaz. Znači u manje od 24h pokazalo dva različita rezultata.

LE
LeonardoGoldman
00:25 27.03.2021.

Samo je jedna stvar jasna oko korone-bogati postaju jos bogatiji, a odgovorni jos siromasniji.

DU
Deleted user
00:45 27.03.2021.

Citiram: "Nije jasno kako Petev može biti pozitivan jer bio je, kao i ostali, negativan na prethodna dva testiranja. Stoga nije poznato gdje se i kada zarazio." >> Pa normalno da nije poznato kad taj test valjda radi kako mu padne na pamet, nešto u stilu "par-nepar". Kao da je ovo prvi slučaj da test danas pokaže pozitivan, a sutra već negativan.