Bivši prvak otkriva tko trenutno jedini može pobijediti Miočićeva 'krvnika'

Foto: Instagram
Bivši prvak otkriva tko trenutno jedini može pobijediti Miočićeva 'krvnika'
31.03.2021.
u 13:38
Tako počinju pregovori i tako se oglašava borba. Vjerujte mi, do nje će doći. Tako se igra igra, tako se ugovaraju borbe.
Pogledaj originalni članak

Francis Ngannou pokazao je moć u meču protiv Stipe Miočića i preuzeo titulu UFC-ova prvaka u teškoj kategoriji, no ostavio je i dojam da ga trenutno nitko ne može pobijediti. Daniel Cormier s tim se ne slaže...

- Ako ga netko može svladati, to je Jon Jones. On je jedan od najtalentiranijih boraca u povijesti - izjavio je Cormier, koji se dvaput borio s Jonesom.

A jedna od te dvije borbe bila je poništena zbog Jonesova pozitivnog testa na doping. Nekako, skandali kao takav obilježili su mu karijeru i u tom smjeru išao je njegov ispad na Twitteru, gdje je izvrijeđao UFC i predsjednika Danu Whitea. Cormier smatra da je to dio "showa".

- Tako počinju pregovori i tako se oglašava borba. Vjerujte mi, do nje će doći. Tako se igra igra, tako se ugovaraju borbe. I kad dođe do nje, nema šanse da će se Jones bojati, nema razloga za to - pojasnio je Cormier, koji se triput borio s Miočićem, jednom mu "oteo" pojas i uoči meča s Ngannouom predvidio da će ga Kamerunac nokautirati.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.