Napreduje u Italiji

Bivši igrač zagrebačkog Dinama seli u Napoli!

Foto: Press Association/Pixsell
Bivši igrač zagrebačkog Dinama seli u Napoli!
25.12.2019.
u 23:09
Reprezentativac Kosova je u Veronu stigao u lipnju ove godine nakon što je od 2016. bio član zagrebačkog Dinama
Pogledaj originalni članak

Bivši igrač zagrebačkog Dinama Amir Rrahmani (25) na koncu ove sezone napustit će redove Verone i karijeru nastaviti u redovima talijanskog velikana Napolija.

Bivši branič hrvatskog prvaka bi na ljeto trebao zajedno sa suigračem Sofyanom Amrabatom preseliti iz Verone u Napoli u transferu vrijednom 30 milijuna eura, prenose talijanski mediji.

Reprezentativac Kosova je u Veronu stigao u lipnju ove godine nakon što je od 2016. bio član zagrebačkog Dinama, uz jednu sezonu na posudbi u Lokomotivi.

Rrahmani je ove sezone nastupio u svih 16 ligaških utakmica Verone i bio jedan od boljih igrača momčadi koju vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić.

Uz Rrahmanija u Napoli bi trebao preseliti i marokanski veznjak Amrabat koji se u Veroni nalazi na posudbi iz belgijskog Club Bruggea.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.