Pod istragom

Bivši igrač Intera optužen za pokušaj ubojstva: Pokušao udaviti vlastitu sestru?

Foto: EXPA/ Eibner/ Memmler
Bivši igrač Intera optužen za pokušaj ubojstva: Pokušao udaviti vlastitu sestru?
05.06.2023.
u 21:47
Uzroci incidenta još nisu poznati, no policija i dalje istražuje što je točno dovelo do nasilne svađe dok tužitelj mora unutar dva dana odlučiti hoće li nastaviti s kaznenim progonom nogometaša
Pogledaj originalni članak

Ishak Belfodil, bivši igrač milanskog Intera uhićen je nakon što je navodno, tijekom obiteljske svađe, pokušao udaviti svoju 15-godišnju sestru, piše Le Parisien. Navode kako je policija evidentirala nekoliko crvenih tragova na vratu djevojke i ogrebotine na podlaktici. Igrač je optužen za pokušaj ubojstva, navodi francuski list.

Trenutno igra kao napadač za katarski Al Gharafu. Nalazi se u pritvoru, a tužitelj će unutar 48 sati odlučiti o daljnjem postupanju. Uzroci incidenta još nisu poznati. Francuzi navode jedino da se tamo nalazi na odmoru u obiteljskoj kući u Maurepasu.

VEZANI ČLANCI:

Tijekom karijere nastupao je širom kontinenta, u klubovima poput Lyona, Bologne, Parme, Intera, Werdera, Hoffenheima, Herthe i Standarda, ali nikada nije ušao u krug najpopularnijih nogometnih zvijezda. U Kataru igra od 2022. godine.

VIDEO Ibrahimović objavio kraj karijere: Tko će me naslijediti? Nitko, samo je jedan Zlatan

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.