IGRAO ZA RIJEKU I ZADAR

Bivši hrvatski nogometaš osuđen jer je krao ležaljke za plažu, stolce i stoliće...

Foto: Zeljko Mrsic/PIXSELL
Bivši hrvatski nogometaš osuđen jer je krao ležaljke za plažu, stolce i stoliće...
28.04.2021.
u 11:44
Modrićeva nogometna karijera nije dugo trajala, a igrao je za Zadar i Rijeku
Pogledaj originalni članak

Bivši hrvatski nogometaš Josip Modrić (41) na Općinskom sudu u Zadru osuđen je na uvjetnu zatvorsku kaznu zbog krađa u hotelskom kompleksu Falkensteiner resort u Petrčanima, piše Zadarski.

Sutkinja Ksenija Bratović dosudila mu je jedinstvenu uvjetnu kaznu od jedne godine s rokom kušnje od pet godina za tri kaznena djela koja je počinio i to samo tri mjeseca nakon što je bježao policiji po Zadru vozeći 200 kilometra na sat, a u automobilu mu je tada pronađen kokain.

Modrić je sada osuđen jer je u prosincu prošle godine krao drvene ležaljke za plažu, stoliće i stolce, a tereti ga se i da je iz hotela odvezao trailer slovačkih registracija na kojem se nalazio jet-ski.

Modrić je tada direktoru resorta rekao da vraća ležaljke, a kada je ovaj izašao iz garaže, bivši nogometaš opet ih je ukrcao. No, zadržan je na ulazu i morao je vratiti stvari.

Isprva je naveo da se ne osjeća krivim, no nakon toga je promijenio svoj stav te priznao krivnju navodeći da ne prihvaća imovinskopravni zahtjev oštećenika koji je na raspravi postavljen na iznos od 20.977 eura.

Modriću je otegotna okolnost bila ranija kaznena osuđivanost zbog ovjerovljivanja neistinitog sadržaja, napada na službenu osobu, neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, omogućavanja trošenja droga i izazivanja prometne nesreće.

Modrićeva nogometna karijera nije dugo trajala, a igrao je za Zadar i Rijeku.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar Mali Berica
Mali Berica
13:01 28.04.2021.

Ukrao je drvene ležaljke za plažu, stoliće i stolce, ukrao je trailer i jet-ski, ne samo to nego je prije 3 mjeseca bježao policiji vozeći 200 kilometra na sat, tada su mu u automobilu našli kokain. Modrić je dakle totalni divljak, diler, kriminalac, i umjesto da ga sutkinja Ksenija Bratović pošalje u zatvor minimalno 5-6 godina, ona mu je dosudila uvjetnu kaznu od jedne godine. U normalnoj državi ovu sutkinju bi odmah uhapsili, ispitali, i nikada više nebi mogla raditi kao sutkinja.

GR
Grandstar
11:53 28.04.2021.

Najbolji prikaz sto pravosude porucuje mladima Covjek bjezao 200 na sat sa kokainom Od prije jako poznat MUPu Ulovljen u kradi i dobije uvjetnu kaznu Hahaha Da mu je mama sutkinja bila nwbi tak dobro prosao

PR
Predaror
12:19 28.04.2021.

Ali mu je tata , poslovni i privatni partner sa Zdenkom Zrilićem-GHrgom.Koji drži cijeli Zadar u svojim rukama/hobotnici.