Erjona Sulejmani

Bivša supruga proslavljenog igrača bez srama snimila filmić u kojem se hvali golim grudima!

Foto: instagram.com/erjona_sulejmani
Erjona Sulejmani
Foto: instagram.com/erjona_sulejmani
Erjona Sulejmani
Foto: instagram.com/erjona_sulejmani
Erjona Sulejmani
25.04.2020.
u 16:03
Sulejmani je svojedobno kazala da su nogometaši uglavnom slabi ljubavnici, te je tadašnjeg vlastitoga supruga opisala kao igrača kojemu je najviše do solo prodora
Pogledaj originalni članak

Erjona Sulejmani, nekadašnja Miss Albanije koja je svojedobno bila udana za švicarskog reprezentativca Blerima Džemailija, danas člana Shenzena, do usijanja je podignula temperaturu na Instagramu snimkom na kojoj pozira bez grudnjaka.

Sulejmani se tako ponovno našla u središtu pažnje, tek dva mjeseca nakon što je uzburkala duhove u javnosti tvrdnjom da su mnogi nogometaši homoseksualci.

Sulejmani se tom prigodom nije razbacivala imenima, ali je rekla da ne razumije zid šutnje, zašto ti momci ne izađu iz ormara, odnosno zašto se još uvijek oko homosekusalnosti stvara problem.

Podsjetimo, Sulejmani je svojedobno kazala da su nogometaši uglavnom slabi ljubavnici, te je tadašnjeg vlastitoga supruga opisala kao igrača kojemu je najviše do solo prodora.

Drugim riječima, Sulejmani je bez dlake na jeziku izjavila da se Džemaili najviše voli igrati sam sa sobom, što je u konačnici dovelo do raspada njihova braka u siječnju 2018. godine.

Naime, Džemaili je nakon te njezine rečenice dugo bio predmet poruge, osobito su ga ismijavali suigrači, ali zanimljivo je reći da Erjona od njega nije odustala na prijateljskoj razini.

 

Došla ga je podržati i na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, te je tom prigodom naglasila da će ga uvijek cijeniti kao bivšega bračnoga druga, ali i kao oca njihova sina Luana.

VIDEO Najnoviji uradak Erjone Sulejmani u kojem pozira bez grudnjaka



 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

BO
bolnaistina
18:46 25.04.2020.

Za koju godinu palačinke.

FA
fajlpz
18:39 25.04.2020.

Prelijepa a istina boli.

Avatar DorothyAO91
DorothyAO91
23:56 25.04.2020.

w︆︅w︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅︆e︆︆x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅u︅︆b