Antonio Conte

Bit će razgovora s nekim igračima, ali zadovoljan sam nastupima Italije

Foto: Reuters (Ilustracija)
Bit će razgovora s nekim igračima, ali zadovoljan sam nastupima Italije
19.11.2014.
u 08:20
- Zadovoljan sam kako smo igrali s obzirom da smo se za ovu utakmicu pripremali dan i pol. Od šest zadnjih utakmica pet smo dobili, moram biti zadovoljan
Pogledaj originalni članak

Italija je s B postavom jučer u Marassi jedva savladala Albaniju sa 1:0, a jedini pogodak zabio je Okaka u 82. minuti. Bila je ovo peta pobjeda u šest susreta Italije otkako su vodi Antonio Conte.

- Zadovoljan sam kako smo igrali s obzirom da smo se za ovu utakmicu pripremali dan i pol. Od šest zadnjih utakmica pet smo dobili, moram biti zadovoljan ovakvom statistikom, rekao je Conte pa dodao:

- Znamo što je naš cilj, na dobrom smo putu. Još će biti dosta posla u reprezentaciji, razgovora s pojedinim igračima, ali nakon šest utakmica mogu reći da sam zadovoljan.

No, unatoč odličnim rezultatima Conte je kritiziran nakon igre protiv Hrvatske.

- Trebamo strpljenja, rekao je za kraj.

>>Kovač je u godinu dana mnogo naučio i ispravio svoje pogreške

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.