NAGLO OTIŠAO

Ostavka Igora Bišćana razočarala navijače, stižu poruke: Sramota! Jadno i žalosno

Foto: Igor Kralj/Pixsell
Igor Bišćan
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Igor Bišćan
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
Igor Bišćan
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Igor Bišćan
Foto: Davor Javorović/Pixsell
Igor Bišćan
23.09.2019.
u 07:44
Velik je broj onih koji smatraju da je Rijeka mnogo izgubila i propustila jednog od najboljih mladih trenera u Hrvatskoj, ali javili su se i oni koji nisu bili zadovoljni njegovim radom
Pogledaj originalni članak

Nakon utakmice u kojoj je njegova Rijeka pobijedila Istru s 3:0 Igor Bišćan na terenu se pozdravio sa svim svojim igračima. Na presici je potvrdio svoju odluku o napuštanju klupe Rijeke koju su novinari spominjali još za vrijeme utakmice.

– Kao što znate, ja više nisam trener Rijeke, ovo je bila posljednja utakmica. Čovjek se u jednom trenutku zasiti nekih stvari i shvati da je bolje sreću potražiti negdje drugdje. Svi znate što je pratilo moj rad i rad mojeg stožera u Rijeci, nisu to bili normalni uvjeti za rad. Mi smo uspijevali ipak napraviti neke ozbiljne stvari, ali ni to nije bilo dovoljno. Ništa nije bilo dovoljno. Kad klub ne može funkcionirati kako treba, ni momčad ne može funkcionirati kako treba, ništa ne može funkcionirati – rekao je Igor Bišćan koji se osvrnuo i na okruženje koje ga je pratilo na Rujevici:

– Stalno smo se vraćali na negativu, a u takvim je okolnostima nemoguće ispuniti ambicije. Vremena su se promijenila, prošla su ona kad je Rijeka mogla kupovati beka za jednu utakmicu. Hvala svima koji su nam vjerovali, hvala na povjerenju predsjedniku kluba i svakako najveća hvala mojim suradnicima i igračima, sad već bivšima. Želim svima u klubu sreću i želim Rijeci da pronađe trenera za kojeg će se moći reći da mu je stalo do kluba kao što je meni. Meni je bilo jako stalo do kluba – zaključio je Bišćan, a vijest su na Facebook stranici komentirali i navijači Rijeke. 

Velik je broj onih koji smatraju da je Rijeka mnogo izgubila i propustila jednog od najboljih mladih trenera u Hrvatskoj, ali javili su se i oni koji nisu bili zadovoljni njegovim radom.

Takvi komentari većinom su glasili 'konačno', 'bilo je i vrijeme', 'napokon', ali prevladavaju oni u korist mladog trenera.

– Ništa čudno, svaka čast što je sve to toliko trpio – poručio je jedan od navijača, a na njega se nadovezao drugi koji je poručio kako  je ovo 'sramotno'. – Sramota je za sve u klubu da se ovo dogodilo – smatra jedan od navijača, a posebno žestok bio je jedan koji je kratko poručio: – Jadno i žalosno.

>>> Pogledajte izjave igrača Dinama nakon pobjede nad Atalantom

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 25

Avatar versto
versto
08:50 23.09.2019.

Glupani u ARMADA skupini. Što vi navijate za klub ili protiv njega. Jadni ste.

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
08:32 23.09.2019.

Sramotno ponašanje "navijača" iz Rijeke koji su cijelo vrijeme huškali protiv izvrsnog trenera. Uprava kluba je to gledala i gledala. Trenera koji je imao dobre rezultate zamijenit će s drugim trenerom za kojeg se tek trebaju vidjeti rezultati. A tada će "navijači" naći već nešto. Bilo je lijepo gledati Rijeku u vrhu hrvatskog nogometa jer je Rijeka to i zaslužila. A "navijači" će mrtvi-hladni nastaviti kako im paše, makar protiv svog kluba. Bišćan nije bio u financijskim aferama, nije osnovao agenciju za trgovanje igračima i mešetario s potpisima roditelja o doživotnom ropstvu njihove djece, nije se ogriješio o Rijeku i nogometaše, a koji su razlozi niti meni nije jasno. Želim Bišćanu sreću u nekoj zdravijoj sredini.

DU
Deleted user
09:08 23.09.2019.

Veliki stručnjak, pravi gospodin i karakter, podržavam igora...a armada sad nek si traži trenera, a igora ce sigurno neki i veci klub od rijeke prihvatiti drage volje