pomozimo gabrijelu

Bio je mlada hokejaška nada, a sada se bori sa zloćudnom bolešću, obitelj ne može pokriti troškove liječenja

Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
22.07.2022.
u 15:20
Kako je cijeli svoj život vezan za zagrebački kvrt Vrapče, nogometaši tog kluba će 29. srpnja od 18 sati organizirati humanitarnu utakmicu s veteranima Dinama koje će predvoditi legendarni Marko Mlinarić
Pogledaj originalni članak

Gabrijel Penzer obožavao je hokej do te mjere da nije propustio niti jednu utakmicu Medveščaka! Uz to bio je veliki potencijal i hokejaška nada, a više puta proglašavan najboljim na turnirima koje je igrao njegov klub.

U ranoj fazi odrastanja otkrivena mu je zloćudna bolest, a život mu se nakon toga pretvorio u noćnu moru. Troškovi liječenja su veliki, obitelj se bori svim snagama i sada ga čeka liječenje u Francuskoj koje je toliko skupo da je otac stavio kuću na prodaju da bi Gabrijelu osigurao maksimalnu liječničku skrb.

Foto: Privatni album

Kako je cijeli svoj život vezan za zagrebački kvrt Vrapče, nogometaši tog kluba će 29. srpnja od 18 sati organizirati humanitarnu utakmicu s veteranima Dinama koje će predvoditi legendarni Marko Mlinarić. Na donatorskoj večeri nastupit će i glazbene zvijezde iznenađenja. 

Gabrielu možemo pomoći uplatom na žiro račun ispisan u okviru:

ŽIRO RAČUN: Za pomoć Gabrijelu Penzeru

HR7423600003118915698

 

 

 

ŽESTOKA BORBA IZNAD CRNOG MORA

VIDEO Ukrajina naoružala svoje dronove pa ušla u bitku s ruskim helikopterom: 'Mnogi su mislili da je ovo nemoguće'

Na snimci se vidi ukrajinski dron kako spretno manevrira kako bi izbjegao napade ruskog jurišnog helikoptera. Ipak, naposljetku, dron usporava i zaustavlja se prije nego što ga zahvati nova paljba. Zapali se, a zatim eksplodira. Ovaj prizor označava prvi put da je primijećena ukrajinska pomorska bespilotna letjelica naoružana protuzračnim projektilom, što je znak brze evolucije u strategiji obrane Ukrajine.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.