ŠPANJOLSKO PRVENSTVO

Bilić isključen, uvjerljiv poraz Sportinga

Foto: Antonio Bronić/VLM
Bilić isključen, uvjerljiv poraz Sportinga
17.04.2010.
u 20:17
Hrvatski napadač Sportinga iz Gijona Mate Bilić neće po dobrome pamtiti dvoboj 33. kola španjolskog nogometnog prvenstva protiv Seville.
Pogledaj originalni članak

Naime, njegova je momčad teško poražena na gostovanju kod Seville na Ramon Sanchez Pizjuan stadionu s 3-0, a tijek utakmice uvelike je usmjerio bivši napadač Hajduka koji je isključen već u 32. minuti.

Prvi je žuti karton Bilić zaradio već u 22. minuti nakon prekršaja nad Julienom Escudeom, a drugi samo deset minuta kasnije nakon nepotrebnog prekršaja nad Fernandom Navarrom. U trenucima isključenja Sevilla je već vodila 1-0 golom Kanoutea iz osme minute, a brojčanu je nadmoć oplodila još dvama golovima, Luisa Fabiana (u 53.) i Cale (80.) i tako barem privremeno prestigla Mallorcu na četvrtom mjestu na ljestvici, posljednjem koje sljedeće sezone vodi u Ligu prvaka.

Zanimljivo je kako je Sporting u ovoj utakmici zaradio čak 10 žutih kartona, a posljednji je sučev zvižduk dočekao s devet igrača budući je u 79. minuti isključen Jose Angel.

Primera, 33. kolo:

Sevilla – Sporting Gijon 3-0 (Kanoute 8, Fabiano 53, Cala 80)

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.