Oko sokolovo

Beusan: Sudac je pogriješio, Istra je Dinamu zabila regularan pogodak

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
Istra - Dinamo
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
Istra - Dinamo
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
Istra - Dinamo
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
Istra - Dinamo
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
Istra - Dinamo
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
Istra - Dinamo
25.09.2017.
u 22:04
Sudac ne bi pogriješio da je isključio Saida, no i igrač Lokomotive je trebao dobiti karton - rekao je Beusan o guranje Saida i Radonjića na kraju utakmice Hajduk - Lokomotiva
Pogledaj originalni članak

Vojnovićev pogodak za Istru protiv Dinama je regularan, potvrdio je Mateo Beusan u HTV-ovoj emisiji Stadion.

- Ovo je nemoguća situacija, sudac je idealno postavljen, ali on opće ne vidi desnu nogu igrača Dinama. Nema zaleđa, ali sudac od dva igrača Istre nije mogao vidjeti igrača Dinama. No, sudac je pogriješio - rekao je Beusan o Istrinom pogotku koji nije priznat.

Druga sporna situacija na utakmici u Puli bio je crveni karton Sigaliju i ne(poštivanje) prednosti igračima Istre.

- Crveni karton Sigaliju nije sporan. Postavlja se pitanje je li suda mogao pustiti prednost. On uopće nije mogao vidjeti igrača Istre. Da je pustio prednost, Matoc bi bio sudac za ligu petice i Ligu prvaka - kaže Beusan.

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Hajduk - Lokomotiva
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Hajduk - Lokomotiva
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Hajduk - Lokomotiva
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Hajduk - Lokomotiva
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Hajduk - Lokomotiva
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Hajduk - Lokomotiva

Spornih situacija bilo je i u remiju Hajduka i Lokomotive 2:2 na Poljudu. Bijeli su izjednačili u 72. minuti preko Almeide, no ostaje dojam da je napadač bio u zaleđu.

- Vrlo teška situacija za suca. Po meni se čini da je sudac dobro procijenio, pa dajemo prednost napadaču - kaže Beusan koji je komentirao i guranje Saida i Radonjića na kraju utakmice.

- Sudac ne bi pogriješio da je isključio Saida, no i igrač Lokomotive je trebao dobiti karton. To što je Said radio, to su tri igrača koja je nanizao, pa sudac ne bi pogriješio. A Batinić je pokazao iskustvo i sudio kraj - kaže Beusan pa se osvrnuo i na spornu situaciju u utakmici Slaven Belupa i Rijeke 1:1, gdje je u kaznenom prostoru gostiju pao Pejić.

- Pejić nije srušen, ali nije ni simulirao, stoga odlična reakcija suca.

- I Dinamu i Rijeci fali širine u napadu, pogotovo u Dinamu. Fali im igrač koji će njihovu inicijativu pretvarati u golove, jedan teži centarfor, igrač koji će više opteretiti stopere - rekao je Stipe Pletikosa pa se osvrnuo na utakmicu Hajduka i Lokomotive.

- Lokomotiva je u obrambenoj fazi jako dobro stajala, pogotovo s petoricom u obrani, a onda odlično prijetila iz kontranapada, dok je Hajduk igrao neshvatljivo visoko s lošim postavljanjem zaleđa.

Bijeli su poveli u 90., pa gol za 2:2 primili u 93. minuti.

- Nevjerojatno, neshvatljivo kako ostaneš tri na tri u svom jedanaestercu u zadnjim sekundama, a i Juranović je trebao žešće na Capana. A i Dante je trebao bolju odluku donijeti, ali znat će se nositi s tim.

Prokomentirao je Pletikosa i remi Rijeke u Koprivnici.

- Rijeka se prekasno pojačala i jasno da dolaze do dekoncentracije, a i sigurno je da su glavom već bili u Milanu. Ja sam veliki obožavatelj Kopića i baš me zanima kako će reagirati u utakmicama protiv Hajduka i Dinama.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 23

DU
Deleted user
22:19 25.09.2017.

Hehehe Beusan... hajducko srce, oko sokolovo ko i ono u Ferkonje iz Registrature :-)

MA
Magnificus
22:13 25.09.2017.

beusan nema pojma ili bezočno laže!!!!!!!! 2 igrača istre bili su iza leđa igrača dinama, a njemu to nije bilo zaleđe, ali zato almeida koji je pola metra iza obrane lokomotive, nije u zaleđu!!! srami se beusan! s r a m i seeeee! HRT beusana hitno treba najuriti jer je totalno degradirao sudačku struku!

Avatar petrolio
petrolio
22:14 25.09.2017.

gledam opet i opet snimku i pitam se jel taj beusan pri sebi!?!? almeida je u zaleđu pola metra!!!!!