'MOŽDA NA LJETO'

Betis odustao od Andrije Balića, ostanak u Hajduku sve izgledniji

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Betis odustao od Andrije Balića, ostanak u Hajduku sve izgledniji
24.01.2016.
u 12:05
'Nećemo slati ponudu kojom bi doveli tog igrača ove zime. Početni kontakti vezani za ljeto su druga stvar. Kontakti postoje, ali ponavljam, oni se ne odnose na ovaj prijelazni rok.'
Pogledaj originalni članak

Španjolski nogometni klub Betis neće ove zime poslati ponudu za kupnju Hajdukovog 18-godišnjeg veznog igrača Andriju Balića, a kontakti dva kluba odnose se na ljetni prijelazni rok ili neko buduće razdoblje, izjavila je za Hinu MercedesTorrecillas, direktorica odnosa s javnošću Betisa. 

"Nećemo slati ponudu kojom bi doveli tog igrača ove zime. Početni kontakti vezani za ljeto su druga stvar. Kontakti postoje, ali ponavljam, oni se ne odnose na ovaj prijelazni rok", rekla je u telefonskom razgovoru Torrecillas.

"Slobodna Dalmacija" je u subotu, ne navodeći izvor informacije, objavila vijest kako je Udinese, 13. u talijanskom prvenstvu, poslao ponudu za Balića vrijednu 3,5 milijuna eura, ali da je zainteresiran i Betis koji "je podigao ljestvicu na 4 milijuna eura" pa da u Splitu sada čekaju njegovu ponudu. Te novine tvrde da su se u Sevilli sa dužnosnicima Betisa sastali predsjednik Hajduka Marin Brbić i sportski direktor Goran Vučević.

"Stvarno ne znam jesu ti ljudi iz Hajduka bili u našem gradu", kaže Torrecillas. 

Vijest iz Hrvatske o mogućem dolasku Balića iznenadila je novinare na jugu Španjolske.

"Betis ne raspolaže s puno novca, a ono malo što ima pokušava uložiti u napadača, pa me iznenadila vijest da bi oko 3 milijuna eura dali za tako mladog igrača", kaže Juan Pineda, novinar Radio Marce iz Seville.

"Betisu je potreban kreativni vezni igrač, no klub je sada fokusiran na dovođenje napadača i krila. Kreativni vezni nije prioritet iako priznaju da im treba“, dodaje Pineda.

Betis se nalazi na 15. mjestu prve španjolske lige, a u nedjelju igra doma protiv trećeplasiranog Real Madrida. Zeleno-bijele iz Seville u toj će utakmici utakmici trener podmlatka Juan Merino nakon što je prije dva tjedna zbog slabih rezultata otkaz dobio trener Pepe Mel. 

Tržišna vrijednost Andije Balića iznosi 3,5 milijuna eura, podatak je internetske stranice Transfermarkt. Vezni nogometaš Hajduka ove sezone je sudjelovao u 25 utakmica te je zabio 4 gola a tri puta je asistirao za pogodak.

Hajduk se u hrvatskom prvenstvu nalazi na trećem mjestu s 39 bodova, šest manje od lidera Dinama.

>> Ne žurim se otići iz Hajduka, uživam igrati i to je jedino bitno

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

KO
kokolino
14:43 24.01.2016.

Zar mislite da je itko normalan povjerovao u napise splitskih novinarčića o visini ponuda Betisa i Udinesea za Balića.Splitski, nazovi novinari, u suradnji sa vodstvom Hajduka, stalno napuhavaju vrijednost njihovih igrača, kako bi ih nekome uvalili, a onda se niti jedan transfer ne ostvari.Kako to da je Pinto dobio radnu dozvolu a nema niti jedan službeni nastup za Portugal, a Kalinić ge nije dobio?Sve te floskule o interesu klubova i njihove velike ponude za splitske igrače su postale žalosno-smiješne.

MA
Majur
13:11 24.01.2016.

Prodaju Kalinića Balića Vlašića Caktaša itd itd.....dovedu taljuša baljuša raduša prdnuduša,napravi Brbić konferenciju za novinare i veli:"koga nema bez njega se može,doveli smo dobre igrače i napadamo prvenstvo i kup....nakon petog kola,loših rezultata i četvrtog mjesta na tablici,opet konferencija i Brbić i Visković vele:"ovo je atak na sve ljubitelje baluna,ovakvo suđenje postoji samo u Burkini Faso,nismo u stanju razviti našu igru i pokazati kvalitetu jer nas se sistematski "reže"....plaćeni vođe navijača organiziraju prosvjed na rivi i masa urla:"dolje maminjo,dolje HNS,pederi nogomet ste prodali"....i nitko,ali baš nitko se ne sjeti priupitati Brbića koju politiku on i njegovi meštri vode i zbog čega pumpaju atmosferu....a oni vrte lovu i cerekaju se...

KR
kristijan1979
13:29 24.01.2016.

Bravo brbljic. Sad bu opet Mamic kriv kaj nemrete nikog prodat. Opet corak. Ajd odstupite od hajduuuuggggaaaaa.