DIONICE NA 'BUBNJU'

Silvio Berlusconi ipak nije odolio novcu, prodaje Milan tajlandskom milijarderu

Foto: IPA/PIXSELL
Silvio Berlusconi ipak nije odolio novcu, prodaje Milan tajlandskom milijarderu
08.03.2015.
u 10:08
Predsjednik Milana trudio se što prije dogovoriti ovaj posao kako bi se pokrenuo projekt novog stadiona pa mu ovih 250 milijuna eura treba
Pogledaj originalni članak

Legendarni talijanski klub Milan uskoro će imati novu vlasničku strukturu jer prvi čovjek kluba Silvio Berlusconi ipak nije izdržao odreći se novca u ovoj teškoj situaciji i zato će prodati 30 posto kluba tajlandskom poduzetniku Beeju Taechaubolu za 250 milijuna eura.

Prije 40 dana Berlusconi i Taechaubolu  su postigli preliminarni dogovor po kojem je Berlusconi pristao prodati dio svojih dionica do svibnja, a ako to ne učini on bi morao platiti deset posto vrijednosti tih dionica. Prema istom ugovoru, Berlusconi treba većinu dionica prodati u sljedećih pet godina.

Predsjednik Milana trudio se što prije dogovoriti ovaj posao kako bi se pokrenuo projekt novog stadiona.

Taechaubol se obogatio kupovavši dionice tvrtki koje je onda prodavao kada je njihova vrijednost narasla. Poznat je i po pravima za događaj koji se zove Global Legend Series Cannavaro, a na kojoj je u prosincu 2014. zaigrao i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker.

>> Za 50 posto Milana Tajlanđanin Berlusconiju nudi milijardu eura

>> Silvio Berlusconi negirao prodaju Milana: To su izmišljotine!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.