PORUKA IZ MILANA

Beckham će biti sjajan do 40?!

29.12.2008.
u 09:08
Pogledaj originalni članak

Dolazak engleskog nogometnog reprezentativca Davida Beckhama u Milan, pa čak i na kratko razdobolje, oduševio je sve u i oko kluba sa San Sira.

Posljednji koji je izrazio zadovoljstvo dolaskom marketinški i dalje najpopularnijeg nogometaša svijeta je Jean-Pierre Meerseeman, čovjek koji je u Milanu zadužen za kondiciju nogometaša.

- Svi kardio-vaskularni nalazi su pokazali da je Beckham u perfektnom stanju. Kompletna njegova tjelesna pripremljenost je sjajna i nikako se, osobno, nisam nadao takvim nalazima - govorio je o 34-godišnjem nogometašu Meerseeman.

Milan je, inač, poznat da njegovi nogometaši doživljavaju dugi vijek trajanja, pa je tako Alessandro Costacurta igrao do 41 godine, a 40-godišnji Paolo Maldini još uvijek može u svakom segmentu parirati dvostruko mlađim nogometašima.

S obzirom da Meerseeman ima dobar uvid baš u te 40-godišnjake, vjerno treba prihvatiti i narednu izjavu:

- Beckham može biti potpuno spreman za nogomet sve do 2015. godine. Sve što sam vidio na njemu mi govori da će do svoje 40 godine biti spreman za najveće napore.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr