Još ima nade

Beckenbauer razočaran Pepovim Bayernom: Real je mogao uvjerljivije slaviti

Foto: Reuters (Ilustracija)
Beckenbauer razočaran Pepovim Bayernom: Real je mogao uvjerljivije slaviti
24.04.2014.
u 09:20
- Bili su nadmoćniji, bolji, brži... U svakom slučaju, zaslužili su pobjedu. Međutim, postoji i uzvrat, sve je otvoreno, iako će biti jako opasno i jako teško
Pogledaj originalni članak

Iako je Bayern imao veći posjed lopte i više udarac od Reala, madridska momčad ostavila je bolji dojam u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka i zasluženo pobijedila 1:0. Igra Bavaraca razočarala je čak i njihova počasnog predsjednika Franza Beckenbauera.

- Nikada nisam vidio Real da se tako dobro brani. Možda je Bayern bio iznenađen igrom Reala. Ovo je jedna od najboljih utakmica Reala koje sam vidio. Mijenjali su ritam kako god su htjeli. Mogli su nas i uvjerljivije pobijediti, rekao je Beckenbauer i dodao:

- Bili su nadmoćniji, bolji, brži... U svakom slučaju, zaslužili su pobjedu. Međutim, postoji i uzvrat, sve je otvoreno, iako će biti jako opasno i jako teško, zaključio je Beckenbauer.

>>Modriću bolja ocjena nego Mandži, pobijedio ga je i šesti put

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Pablo 69
Pablo 69
10:48 24.04.2014.

Kaiser je totalno u pravu.