KAISER FRANZ

Beckenbauer: Bundesliga je važnija od Lige prvaka

Foto: AFP
Beckenbauer: Bundesliga je važnija od Lige prvaka
30.04.2010.
u 16:12
U kolumni koju piše za njemački Bild počasni predsjednik minhenskog Bayerna i legenda njemačkog nogometa Franz Beckenbauer dotaknuo se najaktualnijih klupskih tema.
Pogledaj originalni članak

"Osvajanje Lige prvaka bilo bi fantastično postignuće za Bayern, baš kao vrhnje na kolaču. Kolač je njemačko prvenstvo. Naslov prvaka Bundeslige za mene je bitniji od onog Lige prvaka, jer on jasno govori tko je bio najbolji u 34 utakmice tijekom sezone", napisao je Beckenbauer izrazivši nadu da čak niti trostruka kruna nije nemoguća.

"Naš je trener Louis van Gaal rekao da će se u tom slučaju povući s klupe. No, mi mu tek u tom slučaju nećemo dopustiti da se vrati u Nizozemsku."

"Svima je vidljivo kako je naš trener tijekom sezone rastao sa svojom momčadi. S odličnim rezultatom u Ligi prvaka horizonti su nam se dodatno otvorili. Van Gaal će tek sada moći jačati momčad te, nadajmo se, zadržati Francka Riberyja."

"Ribery je trenutačno u sjeni Arjena Robbena i Ivice Olića, koji su u Ligi prvaka zabili nekoliko presudnih golova za Bayern. Kad riješi svoje privatne probleme i opet se koncentrira na nogomet, Franck će sljedeće sezone eksplodirati."

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.