Predat će dokumente

BBB će u četvrtak podnijeti prijavu protiv rukovodstva GNK Dinamo

Foto: Goran Ferbežar/Pixsell
BBB će u četvrtak podnijeti prijavu protiv rukovodstva GNK Dinamo
14.12.2011.
u 18:00
U četvrtak će u 12 sati u zgradi Državnog odvjetništva u Gajevoj, predstavnici Kluba navijača Dinama Bad Blue Boys, podnijeti kaznenu prijavu protiv rukovodstva GNK Dinamo, zbog sumnje u različite malverzacije u poslovanju kluba
Pogledaj originalni članak

"Ovim činom želimo podržati tijela pravne države da i na ovaj način napokon istraže neka od višegodišnjih i nekažnjenih kršenja različitih zakona ove zemlje koje je počinilo rukovodstvo NK Dinamo", ističu iz Kluba navijača Dinama BBB.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
BBB
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 39

OB
-obrisani-
18:52 14.12.2011.

Nije Mamic svetac da se protiv njega ne smije potegnuti sudska parnica ali...pitao bih ove bbbovce kako ce se oni ponasati ako i pored svih njihovih optuzbi nista sumnjivog i protuzakonitog se ne nadje!?

SN
snjezni
18:55 14.12.2011.

Postavlja se pitanja zasto ovi razbijaci i probisvjeti cijelo vrijeme dizu galamu, ako se zna da je Dinamo godinama prvak drzave? Decki vjerujte, bolje nam je bez vas na stadionima. Ako je opet u pitanju reket kojim stiscete vodstva klubova onda je to pitanje za policiju. Znam da dok vam je uprava davala 60.000-100.000 kuna mjesecno nije bilo tenzija. Ako je novac vodilja ljubavi prema klubu onda vi i niste navijaci.

TO
Tot
09:52 15.12.2011.

ovi su postali totalni bedaci, kak ih sam nije sram.....prave cinkerske curke......