ČEKA IH BORUSSIA

Bayern u finalu kupa, Mandžo opet zabio

Foto: NPH/Pixsell
Bayern u finalu kupa, Mandžo opet zabio
16.04.2014.
u 23:36
Bayern će u finalu igrati protiv Borussije Dortmund 7. svibnja u Berlinu.
Pogledaj originalni članak

Bayern se plasirao u finale Njemačkog kupa nakon što je s 5:1 svladao drugoligaša Kaiserslauterna. U strijelce se ponovo upisao Mario Mandžukić.

Bavarci nisu imali težak posao. Do 50. minute su zabili tri gola (Schweinsteiger, Kroos i Müller) nakon čega je Zoller izjednačio.

U 78. minuti Mandžukić je preciznim udarcem s desne strane povisio na 4:1, a konačni rezultat postavio je Götze u sudačkoj nadoknadi. Dubrovčanin Srđan Lakić igrao je posljednjih deset minuta.

Bayern će u finalu igrati protiv Borussije Dortmund 7. svibnja u Berlinu.

>> Guardiola: U opasnoj smo situaciji, ovakvi ne možemo do finala LP-a

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

NE
neki
07:23 17.04.2014.

"Do 50. minute su zabili tri gola (Schweinsteiger, Kroos i Müller) nakon čega je Zoller izjednačio." - Zoller je zabio tri gola?

BU
BubyZG
07:49 17.04.2014.

Pogodio je tricu !!!

DU
Deleted user
08:28 17.04.2014.

Tekam je bila velicanstvena,75 tisuca iskreni ljubitelja nogometa je to u zivo bodrilo na Olipijskom stadijonu,bez i jedne petarde,bez i jednog incidenta,dalicemo mi iskreni ljubitelji nogometa u Hrvatskoj moci bez straha za svoj zivot doci i bodriti Dinamo na Maksimir,ili neki drugi stadijon,eno oni se idijoti"navijaci dinama i hajduka" ponovo potukli na auto-cesti,ugrozavajuc cak i normalne prolazinke,za sto mi balkanci moramo biti toliko zaostali za ostatkom zapada,jadno do bola,ali u tom svom blatu,ima i nesto lijepo,onaj nas balkanac Mandzo ponovo zabijo za Bayern,bravo majstore,velicanstven si majstor……..