DOBIO NASLJEDNIKA

Bayern ostao bez trenera zbog bivšeg reprezentativca BiH?

Foto: Annegret Hilse/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Bayern ostao bez trenera zbog bivšeg reprezentativca BiH?
26.04.2021.
u 12:30
Flick od prije nije u dobrim odnosima s bosanskohercegovačkim direktorom, Hasanom Salihamidžićom, a najviše mu je zasmetalo to što bivši igrač BiH-a nije dopustio da Flick bude uključen u dovođenje igrača
Pogledaj originalni članak

Nedavno je njemački trener, Hansi Flick potvrdio da odlazi iz bavarskog diva, a potražnja za novim trenerom je krenula. 
Flick od prije nije u dobrim odnosima s bosanskohercegovačkim direktorom, Hasanom Salihamidžićom, a najviše mu je zasmetalo to što bivši igrač BiH-a nije dopustio da Flick bude uključen u dovođenje igrača.

Bavarci su naravno krenuli u potragu za novim trenerom, a nakon nekoliko špekulacija, vijest je vjerojatno donesena. Mladi trener Leipziga, Julian Nagelsmann trebao bi biti novi trener Bayern Münchena. Ovaj 33-godišnjak radi sjajan posao na klupi Leipziga, doveo ih je i do polufinala Lige prvaka prošle sezone što je bio povijesni uspjeh. 

Iz Leipziga su poručili cijelu koju žele za Nagelsmanna, a Bayernu nije problem dati 15-20 milijuna eura. Neki njemački mediji izvještavaju da je već sve riješeno

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
12:45 27.04.2021.

Gospodo novinari. Salihamidzic nije bosanskohercegovacki direktor. On jeste iz Bosne i Hercegovine ali nije bosanskohercegovacki direktor. To je velika razlika. Flick nije napustio Bayern radi bivseg bosanskohercegovackog igraca vec radi sadasnjeg sportskog direktora Hasana Salihamidzica.