Dinamo

Barišić: Kod nas nema nikakvog sukoba interesa niti ga može biti

Foto: 'Robert Anic/PIXSELL'
Barišić: Kod nas nema nikakvog sukoba interesa niti ga može biti
11.02.2011.
u 19:45
- Sammir je bio naš najbolji igrač, ako se oporavi i bude li dobar, igrat će, ako ne, onda neće, kazao je Halilhodžić
Pogledaj originalni članak

Plave nije okrznula tema o sukobu interesa Zdravka Mamića, dopis koji je Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa poslalo Hrvatskom nogometnom savezu. Predsjednik Mirko Barišić samo se na to nasmiješio:

– Ta je tema ostala u granicama Hrvatske, nije došla do nas u Turskoj, nije nimalo utjecala na momčad koja je odlično radila i u utakmicama postigla dobre rezultate – kazao je Barišić.

Rekao je i što misli o tom slučaju i njegovu raspletu.

– To nije utjecalo ni na naše raspoloženje koje je odlično, a sukoba interesa u Dinamu nema.

Kako nema, pa pravobranitelj kaže da ima, ministarstvo kaže da ima?

– Pravobranitelj nije zadnja instanca. Sve se treba utvrditi. Nikakvog sukoba interesa u Dinamu nema niti može biti – tvrdi Barišić.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 22

Avatar PTB
PTB
16:30 12.02.2011.

satan Prema zakonu u sportu -nisu. Jebiga rupa u zakonu, ali prema Zakonu o sportu Mamić jest u sukobu, jer se članak 27 odnosi na sportske klubove-udruge za natjecanje. A Štimac i Bilić u HNSu nisu, jer HNS naravno nije sportski klub-udruga za natjecanje.

DA
Dalmino
19:50 11.02.2011.

Ove seljake treba istjerat silom!!!!!

Avatar PTB
PTB
00:17 12.02.2011.

Vojvo, očito si ti ovdje jedini pismen, pa te molim da nama neukom pučanstvu konačno objasniš kaj to točno piše u zakonu o sportu, članak 27. Ajde, učini to za sve idiote molim te :)