Bili na gradskom derbiju

Barcelona opet gledala Kovačića i šalje ponudu: "Pred njim je budućnost"

Foto: Reuters/Pixsell
Barcelona opet gledala Kovačića i šalje ponudu: "Pred njim je budućnost"
20.04.2015.
u 12:22
Kovačića je jučer u gradskom derbiju gledao Ariedo Braida, jedan od sportskih direktora kluba
Pogledaj originalni članak

Mateo Kovačić uskoro bi mogao napustiti Inter i otići u Barcelonu. Katalonski klub iznimno je zainteresiran za dovođenje hrvatskog reprezentativca i sve češće ga prati. Već se nekoliko puta pisalo o njihovu interesu, ali izgleda da se ovoga puta sprema nešto konkretnije.

Naime, talijanski i španjolski mediji potvrdili su da ga je jučer u gradskom derbiju gledao Ariedo Braida, jedan od sportskih direktora kluba. Kova je u toj utakmici odigrao 77 minuta, a imao je u karijeri i puno boljih izdanja, ali navodno je Braida otišao zadovoljan viđenim. Španjolski Sport navodi da je Kovačić njegov miljenik i da inzistira na njegovu dovođenju.

"Barcelona bi uskoro mogla poslati konkretnu ponudu za Kovačića i ona bi mogla uključivati neke igrače poput Pedra, kojeg želi Inter, ili Alexa Songa. Braida je preporučio hitno potpisivanje Kovačića, vrlo zanimljivog igrača pred kojim je velika budućnost", piše Sport.

Dodajmo ovoj informaciji koju prenosi nekoliko španjolskih medija da bi se eventualni transfer mogao ostvariti tek u siječnju jer Barcelona ima zabranu registriranja igrača u 2015. godini. Prvobitna kazna bila je da uopće ne smiju kupovati igrače, ali poslije je ipak malo ublažena: smiju kupovati, ali ih ne smiju registrirati.

>>Mancini na poluvremenu poručio Kovačiću: Mateo, moraš biti brži

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar Abcda
Abcda
14:32 20.04.2015.

Cini mi se da je Kova u Interu dobio zabranu da dribla , da krece u individualne akcije i da sad mora da se oslobadja lopte u prva dva kontakta. To nije njegova snaga. Treba ga pustiti da sam probija protivnicke linije , vertikalno prema golu .

ZO
zoom
15:49 20.04.2015.

bitno je da ode iz intera makar i u neki manji klub (samo ne barca B) jer mancini je loš trener, uništava i kovačića i cijeli inter!

KH
KLADA.hr__KLADA.hr__KLADA.hr
16:47 20.04.2015.

Pustite malog da igra... KLADA.hr KLADA.hr KLADA.hr